Ki védte magát Welsz halálával?

‘A Simon-ügy a szabadkőműves maffia hálózatát kezdte érinteni.  Ezért Welsznek meg kellett halnia, mielőtt beszélhetett volna.

Normális országban egy ilyen esetet követően azonnal leváltanák és őrizetbe vennék az érintett szervek teljes felsővezetését, őrizetbe vennék az érintett párt vezető politikusait, Welsz teljes családját védőőrizetbe vennék, azt követően pedig behívnák az érintett afrikai országok nagyköveteit és magyarázatot követelnének.

Mi nem egy normális országban élünk. Itt bármikor megtörténhet, hogy akinek elég pénze van, annak 6-8 különböző személyazonossága lehet, 6-8 különböző országban személyazonosságonként milliárdos vagyonokat tárolhat, a vagyon eredetét pedig a rendőrség nem göngyölíti fel, mert aki információkkal tudná segíteni az ügy előrehaladását, azt egyszerűen kivégzik egy rendőrautóban, majd bejelentik, hogy természetes halállal halt meg.

Hírdetés

Ez egy olyan hálózat létét feltételezi hazánkban, ami nem csak milliárdos vagyonok elsikkasztását és leosztását végzi, hanem hamis személyazonosságokat gyárt és szervezi a vagyonok külföldre mentését, emellett jogi érinthetetlenséget biztosít az érintett személyeknek azzal, hogy érdemi nyomozás elvégzése előtt elvarrja a szálakat. Vagyis bele tud avatkozni a rendőrségi munkába felsővezetői szinten, befolyással bír a bírói hatalomra és emellett végrehajtói állománnyal is rendelkezik, ami el tudja intézni, hogy valaki védett helyen, egy rendőrautóban látszólag minden ok nélkül, “természetes halállal” meghaljon.

Nem kell részletezni, milyen magas szintű összefonódásokat feltételez egy ilyen képességrendszer. Állami szintű maffiahálózatról beszélhetünk. Titkosszolgálati elemek, rendőri felsővezetés és bírói hatalom terén vannak érintettek, az említett párt pedig fedőszervezetként vesz részt a műveletekben.

A Simon-ügy a hazánkban működő szabadkőműves maffia hálózatát kezdte érinteni. Ezért Welsznek meg kellett halnia, mielőtt beszélhetett volna. Ez a XXI. századi Magyarország. Pontosabban: ez a XXI. századi Európa és a nyugati világ, ahol mindent lehet, akadályok és erkölcsi korlátok nélkül. Olyan világ ez, aminek pusztulnia kell. De előtte ezernyi Simon-ügyet kell felgöngyölíteni. Egészen odáig, amíg az összes szabadkőműves maffiózó, a pártok emberei, a karhatalomba és az államgépezetbe épített embereik mind a börtönben nem rohadnak. Vagy a nép ökle által végzik, “természetes halállal”.

Molnár István


Forrás:magyarhajnal.com
Tovább a cikkre »