Ki nem találná, kik lettek Mészáros horvát focicsapatának szponzorai – hamarosan épül a stadion is

Ki nem találná, kik lettek Mészáros horvát focicsapatának szponzorai – hamarosan épül a stadion is

Magyar szponzorok érkeztek, futballakadémia és stadion is épül.

Mészáros Lőrinc nagy szerelmese Horvátországnak: bizonyára sokan emélkeznek rá, hogy a közelmúltban nemcsak 700 milliós villát és luxusjachtot, hanem egy horvát első ligás focicsapatot is vásárolt magának a felcsúti polgármester.
 
A nemzet gázszerelőjének cége januárban vásárolta meg a csőd szélére sodródó, akkor még kieső helyen álló NK Osijek csapatát. Az eszéki klub végül bent maradt az elsőosztályban, az adósságok rendezése folyamatban van, így már merhetnek nagyot álmodni.
 

Hírdetés


 
Ivan Mestrovic, a klub elnöke a napokban sajtótájékoztatót tartott, ahol több érdekes bejelentést is tett. Bemutatták a klub új Nike-mezét, melyen a klubhoz érkező új szponzorok logói kapnak majd helyet. Mert  hogy három tőkeerős cég érezte úgy, hogy a csapat mellé áll:
 
a magyarországi közbeszerzéseken sorra taroló Duna Asztalt, a Magyar Építő Zrt. és a West Hungária Bau Zrt.
 
Előbbi két cég egyébként Mészáros Lőrinc leendő vejéhez, Pálffy Balázshoz köthető.
 
A szponzorok összesen
 
3 millió eurót, vagyis közel egymilliárd forintot pumpáltak Mészáros horvát csapatába.
 
A tervek szerint hamarosan létrehoznak egy futballakadémiát is 500 növendék számára. Mészáros ehhez különösen ragaszkodik, amiért Mestrovic elnök köszönetet is mondott neki.
 
Az pedig alighanem már senkit sem lep meg, hogy Mestrovic bejelentése szerint nemsokára új stadion is épül Eszéken, vélhetően a jelenlegi aréna helyén.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »

Hírek

Legújabb hírek