Ki lesz a Vígszínház igazgatója?

Ki lesz a Vígszínház igazgatója?

A Vígszínház mostani igazgatója kihúzta a gyufát a pesti értelmiségnél, mivel nem volt ott a színházak kormányellenes tüntetésén, és nem tett kirohanásokat a Fidesz-KDNP „rezsim” ellen, biztos, hogy 2020 nyarán (amikor a mandátuma lejár színházigazgatóként) nem kap újabb kinevezést Karácsony Gergelytől.

Nézzük, kik lehetnek a jelöltek A Vígszínház élére!

Alföldi Róbert, aki olyan szinten „nyalt be” Karácsonynak, hogy azt szép volt nézni, és végül is miért ne, hiszen színházi szakember, színész, rendező, a Nemzeti Színház volt igazgatója.

Fesztbaum Béla, jelenleg is a Vígszínház művésze, bár őt leginkább az „Igy jártam anyátokkal” című amerikai sitcom főszereplőjének a magyar hangjaként ismerjük.

Rudolf Péter, nagyszerű színész, rendező, de túl sokat mutatta magát Fidesz-körökben, így biztos, hogy Karácsony és csapata őt nem nevezi ki.

És most jön a Jolly Joker!

Hírdetés

Hegedűs D. Géza, aki kormánypártisággal nehezen vádolható, viszont nagy név, elismert színész, aki és akivel még Vidnyánszky Attila (hiszen tanította gyermekét) is szóba áll, és akit még a kormánypárt is talán elfogadna a Vígszínház élén.

Csókol benneteket:

Eleméry T. OLivér

(A vezetőkép forrása: www.vigszinhaz.hu)

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »