Ki kérte fel Körösit, hogy a magyar állam nevében bocsánatot kérjen?

Ki kérte fel Körösit, hogy a magyar állam nevében bocsánatot kérjen?

Ki kérte fel Körösi Csabát, hogy a magyar állam nevében kérjen bocsánatot? Egyáltalán meddig és kitől kell a II. világháború után folyamatosan bocsánatot kérni?

Bocsánatot kért a magyar állam nevében a holokausztért Magyarország ENSZ-képviseletének vezetője csütörtökön New Yorkban, a magyar holokauszt 70. évfordulójára emlékező konferencián – adta hírül az MTI.

A békés, magyar állampolgárok márpedig nem adtak felhatalmazást arra, különösen nem az állam nevében, hogy nevükben, ismét kollektív bűnösként jelenjenek meg ország-világ előtt.

Hírdetés

Elődeink máig tisztázatlan bűneiért a ma élő magyar társadalom nem felel. Különösen a történelemhamisítók és más politikai érdekeket kiszolgáló pártok és szervezetek aljas, hazaáruló tevékenységét utasítja vissza.

A magyar nemzettől mikor kérnek bocsánatot a Habsburg terrorért, 1849-ért, Trianonért, a Tanácsköztársaságért, a II. világháború idején kifosztott országért, a 100.000 nőért, akit tömegesen megerőszakoltak és legyilkoltak, az elhurcoltakért, a málenkij robotért, 1956-ért, a kommunista-cionista terrorért?

Semmi gondot nem jelentett volna Körösi bocsánatkérése, ha azt a saját maga nevében teszi. Így azonban egy egész ma élő magyar nemzet határolódik el bűnbánó, szánalmas kijelentésétől.

magyartudat.com


Forrás:magyartudat.com
Tovább a cikkre »