Ki kell takarítani az országból ezt a simlis ügynökszervezetet

Meddig tart az a folyamat, amelyben idegen szekértologató ügynökszervezetek parancsolnak a magyar kormánynak és a magyar többségnek? Egyszer, s mindenkorra véget kell vetni annak a gyakorlatnak, hogy idegen országok zászlóshajói jogra és a humanitásra hivatkozva egy világpolitikai trendet akarnak Magyarországra erőltetni. Az AI esetében is erről van szó. Magyarország megtelt, az AI, ha annyira akarja, tartson az idegen élősködőkkel.

Augusztus elsején lép hatályba a menedékjogról szóló törvény módosítása. Ennek értelmében a belépést minden olyan menedékkérőtől megtagadják majd, aki előtte egy olyan országon halad át, amely a magyar hatóságok által „biztonságosnak” tartott országok listáján szerepel, ideértve Szerbiát és Macedóniát is. Bárkit feltartóztathatnak a határon, aki egyszerűen átutazott ezeken az országokon, tekintet nélkül a származási országukra.

Hírdetés

Az Amnesty International (AI) szerint az új jogszabály tízezrek életét veszélyezteti. A Magyar Narancs idézi John Dalhuisent, az AI európai és közép-ázsiai igazgatóját, aki úgy nyilatkozott, „ez a lépés egy rosszul álcázott kísérlet arra, hogy Magyarország kibújjon a menekültek segítésére és megvédésére vonatkozó nemzeti és nemzetközi jogi kötelezettségei alól, akiknek globálisan elismert joguk van a menedékkérelemhez”.

Az Amnesty International arra szólít fel, hogy a törvényt sürgősen vizsgálja meg a magyar Alkotmánybíróság.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »