KGeri szerint sok emberek laknak

KGeri szerint sok emberek laknak

Elkeserítő, amikor Karácsony Gergely visszatérően fölfedezi a makaróniban a lyukat! Ezúttal a 444.hu-n adott óriási interjút, s ezúttal sem tagadta meg önmagát.

A sallangot felejtsük el: K. G. szerint egyrészt mindenért a kormány felelős, azért is, ami a főváros fenntartásában lévő intézményben történt, és azért is, amit az ő elv(telen) társai 2010 előtt romboltak az egészségügyben. De lássuk a legfrissebb látomást: „…van egy elfuserált városfejlesztés… ami óriási mobilitási igényeket generál azzal, hogy egyrészt van egy agglomerációba kiköltözés, amit sok rossz eszközökkel ösztönöztek ebben a 30 évben, legutóbb például a csokkal. A város szerkezete olyan, hogy a belvárosban van az összes munkahely és intézmény, és a külvárosok ilyen szempontból tulajdonképpen üresek.”

Hírdetés

A mi Gergelyünk rádöbbent arra, hogy a külvárosban inkább laknak az emberek, a belvárosban pedig dolgoznak, továbbá a lakásépítési támogatás rosszat tesz a lakásépítésnek. Most mit mondjak erre? Ő a főpolgármester – őt választották.

Galsai Dániel: Makaróni


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »