Kgeri mémeket kapott

Kgeri mémeket kapott

Előre lehetett tudni, hogy mémözönt indít el Karácsony Gergely a The Economistnak adott interjúja, amelyben a főpolgármester a közte és Orbán Viktor közötti testalkatbeli különbségből a politikai képességekre igyekezett következtetni. Azt azonban valószínűleg ő sem gondolta, hogy mindez éppen az ő hibáit fedi fel.

Rengeteg kritika éri Karácsony Gerelyt a The Economist című, nemzetközi szinten nagy befolyású, balliberális brit lapnak adott interjúja miatt, amelyben Budapest főpolgármestere arra a kérdésre válaszolva, hogy miképpen jellemezné az alapvető különbséget közte és Orbán Viktor között, kijelentette: „Ő alacsony és kövér, én magas vagyok és vékony.”

Az interjú megjelenését követően kommentárok és mémek sora látott napvilágot a közösségi médiában.

Lehet, hogy egy kép erről: 5 ember, álló emberek és , szöveg, amely így szól: „Nezd Viktor, En magas vagyok, és tudok bicikt vezetni Én meg országot”

Lehet, hogy egy kép erről: 2 ember, álló emberek és , szöveg, amely így szól: „Fidesz-KDNP: Nézzük újra, 48% ki mennyire magas: Párbeszéd: 1%”

Hírdetés

Lehet, hogy egy kép erről: 1 személy és , szöveg, amely így szól: „Univerzum legmagasabb emlősei Szarvas 1.2 méter Zsiráf 5 méter Karácsony Gergely magas és vékony”

Lehet, hogy egy kép erről: 2 ember és , szöveg, amely így szól: „KARÁCSONY GERGELY LENÉZI AZOKAT, AKIK NEM ÚGY NÉZNEK KI MINT Ő! pärbeszéd LENÉZEM mszp SZAVAZOIMATIS!”

Lehet, hogy egy kép erről: 1 személy és , szöveg, amely így szól: „KARÁCSONY GERGELY AZA TÍPUS AKI SEM IDEGEN NYELVET NEM BESZÉL, SEM AUTÓT NEM TUD VEZETNI, AKI EGY YTESZETOSZA FACEBOOK-HUSZÁR, ANYUNYÓKÁJA NÉLKÜL MÉG MINDIG NEM TUD ALUDNI. VISZONT MAGAS ÉS VÉKONY. HÁT SZUPER...”

Lehet, hogy egy kép erről: 1 személy és , szöveg, amely így szól: „Karácsony Gergely LENÉZI AZOKAT, AKIK NEM ÚGY NÉZNEK KI MINT Ő!”

Szétszedték Karácsony Gergelyt a közösségi médiában


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »