KFC-Zólyombrézó előtt: Javítana a Komárom

KFC-Zólyombrézó előtt: Javítana a Komárom

Hárommeccses negatív szériáját törné meg vasárnap a Komáromi FC, mely „hazai” pályán fogadja Zólyombrézó csapatát. A Niké Liga 11. fordulójának bajnoki mérkőzése vasárnap 15:30-kor kezdődik az aranyosmaróti ViOn Arénában.

A kupában két egymást követő mérkőzésén is sikeres volt a Komáromi FC, így a lilák szeretnék ezt a győzelmi hullámot továbbvinni a Niké Ligába is. Radványi Miklós védencei az elsőosztályban egy három mérkőzés óta tartó vereségsorozatot (Rózsahegy, Zsolna, Szakolca) próbálnak majd megtörni vasárnap.

„Tudjuk, hogy jelenleg milyen helyzetben vagyunk. Végre pontot kell szereznünk, a legjobb lenne egyből hármat. Győzelmi szándékkal vágunk neki a mérkőzésnek, de tudjuk, hogy egy nálunk tapasztaltabb ellenfél áll majd szemben velünk, amely logikusan hosszabb ideje van jelen a Niké Ligában. Azonban biztosan meg akarjuk nyerni az aranyosmaróti mérkőzést”

nyilatkozta Radványi Miklós a találkozó előtt.

A komáromiak vezetőedzője nem számíthat vasárnap a műtét után lábadozó Šimkora, valamint a sérüléssel küdző Adayiloval, ezen felül kérdéses Bayemi bevethetősége is.

Hírdetés

Győzelmi kényszerben érkezik Aranyosmarótra a KFC ellenfele is, ugyanis a válogatott szünet előtt elszenvedtek egy 4:0-ás vereséget Nagyszombat ellen, ráadásul saját otthonukban. Bár a vasgyáriak számítanak a mérkőzés favoritjának, biztosan nem lesz könnyű dolguk, ugyanis a KFC elég stabil védelemmel rendelkezik.

Štefan Markulík, a Zólyombrézó vezetőedzője a KFC kapcsán egy nagyon nehéz mérkőzésre számít, miután Radványi Miklósék már bebizonyították, hogy képesek megszorongatni ellenfeleiket.

„Maximális koncentrációra lesz szükség a részünkről. Hiszem, hogy végül sikeresek leszünk, mert jóvá kell tennünk a hazai 4:0-ás vereségünket”

nyilatkozta Markulík.

A KFC-Zólyombrézó találkozó október 20-án 15:30-kor kezdődik, játékvezetők: Golva, Poláček és Bednár. A mérkőzést a Voyo internetes televízió közvetíti élőben.

Körkép.sk/KPA


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »