Kézre ke­rí­tett egy bru­tá­lis arab gyil­kost a 13 éves idegen betolakodó, majd be­lőle is vád­lott lett

Ta­valy jú­ni­us­ban egy iraki mig­ráns meg­erő­sza­kolt, meg­kín­zott, meg­ölt, majd el­ásott egy 14 éves lányt. Mint ki­de­rült, pár hét­tel az­előtt fel­te­he­tően egy 11 lányt is sze­xu­á­lis együtt­létre kény­sze­rí­tett, a társa ebben egy 13 éves afgán fiú le­he­tett.

Tavaly májusban tűnt el az a német lány, akinek holttestét két héttel később találta meg a rendőrség a wiesbadeni menekültszálló közelében. A Bild című német lap akkor azt írta, hogy a tinédzser korú lány szenvedése egy egész éjszakán át tarthatott. Az elsődleges információk szerint a fiatal áldozatot megfojtották, szexuálisan zaklatták, majd ezt követően elásták a közeli erdős területen. Mint azóta kiderült a tragédia estéjén Suzanna Feldmann egy iraki migránssal találkozott, akit aztán elkísért a menekültszállón található szobájába. A migráns később szexuális kapcsolatot akart létesíteni a lánnyal, aki ezt feltehetően elutasította.

Ez után a feltételezett gyilkos fogott egy méretes faágat, mellyel leszorította áldozatát. A lány ekkor már komoly sérüléseket szenvedhetett, az arca is vérezni kezdett. Az iraki migráns ekkor egy közeli mezőre vitte a sokkos állapotba került tinédzsert, ahol különös kegyetlenséggel megerőszakolta. Már világosodott, amikor Susanna tovább kérlelte támadóját, hogy engedje szabadon. Az iraki bevándorló azonban attól tarthatott, hogy a lány értesíteni fogja a rendőröket vagy a szüleit, ezért hátulról elkapta, és addig fojtogatta, amíg meg nem fulladt.

Elmenekültek Németországból

Az elásott holttestet csak azután találták meg a nyomozók, miután egy 13 éves afgán fiú jelentkezett a rendőrségen, aki azt mondta, a 20 éves iraki mesélt neki a gyilkosságról, és azt is elárulta, hogy hova rejtette a hullát.

Hírdetés

A feltételezett elkövető, Ali Bashar és családja – anyja, apja, öt testvére – időközben Düsseldorfból Törökországba repült, ahonnan feltehetőleg tovább utaztak Irakba, hogy a fiatal férfi megússza a felelősségre vonást. Az iraki rendőrség azonban elfogta a gyanúsítottat, és pár napon belül vissza is szállították Németországba.

Az iraki bevándorló pere a napokban kezdődött. Érdekesség, hogy a gyilkosságot megelőző egy évben Ali Bashar legalább öt erőszakos bűncselekmény elkövetésében volt érintett.

A német Spiegel című hírportál nem csak a jelenlegi perről számol be, hanem megjegyzi, hogy Basharnak, és az őt lebuktató 13 éves afgán fiúnak egy másik ügy miatt szintén bíróság elé kell állnia. A nyomozók ugyanis biztosak abban, hogy Susanna meggyilkolása előtt Bashar és az afgán kiskorú megerőszakolt egy tizenegy éves kislányt.

A részletek annyira brutálisak, hogy azokat nem is hozták nyilvánosságra a hatóságok. Annyit azonban tudni lehet, hogy a 20 éves iraki többször is zaklatta, és legalább kétszer megerőszakolta a gyermeket.

ripost


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »