Kevin Barrett: A 9/11 igazi vizsgálata destabilizálná az amerikai politikai rendszert

Az amerikai kormány vonakodott attól, hogy mélyrehatóan és igazságosan kivizsgálja a 2001. szeptember 11-én, az ikertornyok ellen elkövetett támadást. Kevin Barrett, a 9/11 hatásait vizsgáló tudományos testület alapító tagja úgy ítélte meg, hogy a mélyreható vizsgálat destabilizálná az amerikai politikai rendszert és polgárháborúhoz vezetne.

Kevin Barrett akkor tette a megjegyzéseket, amikor az Egyesült Államok megemlékezett az ikertornyok elleni támadás 11. évfordulójáról. Kevin Barrett úgy ítélte meg, hogy a 9/11 igazsága annyira szörnyű, hogy az átlag amerikai, ha megtudná azt igazságot, elvesztené a bizalmát a rendszerben.

Hírdetés

A szeptember 11-támadások, vagy más néven a 9/11 támadások során az Egyesült Államokban meghalt 3000 ember, és nagyjából 10 milliárd forint értékű kár keletkezett.

Amerikai tisztviselők azt állítják, hogy a támadásokat az al-Kaida terroristái hajtották végre, de sok szakértő kérdéseket vetett fel a hivatalos állásponttal kapcsolatban. Úgy vélik, hogy a terrorista elemeket az amerikai kormány vezényelte, vagy legalábbis ösztönözte, hogy felgyorsítsa az amerikai hadigépezet működését a cionista napirend szerint. Kevin Barrett leszögezte: alapjában véve ez egy neokonzervatív államcsínynek felel meg.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »