Ketyeg a nyugdíjbomba – Reggeli járat

Ketyeg a nyugdíjbomba – Reggeli járat

Adás:
2016. február 18., csütörtök 5.50

Több pénzt az orvosoknak! Az Együtt az ország egészségügyi helyzetéért aggódik. Vendégünk lesz a témában Komáromi Zoltán, az Együtt elnökségi tagja.

Majd Takács Szabolcsot, a Bankmonitor.hu vezető elemzőjét kérdezzük arról, hogy tényleg ketyeg-e a nyugdíjbomba. Egy felmérés adatai alapján a lakosság nagy része tart attól, hogy az állami nyugdíj nem lesz elég ahhoz, hogy majd megéljen belőle.

Hírdetés

Aztán tudományos innovációkkal is foglalkozunk. Új külsővel és egy elnöki interjúval várja a látogatókat a Magyar Tudományos Akadémia honlapja. Lovász Lászlót, az MTA elnökét várjuk a stúdiónkba.

Két magyar fiatal átkajakozta az Atlanti-óceánt. A nem mindennapi útról, a kihívás miértjéről, fontosságáról a merész vállalkozás egyik tagját Szabó Norbertet kérdezzük.

A Hotel Gellért majd 100 éves történetének legnagyobb átváltozására készül. Először rendezik meg ugyanis az INDOOR Sörfesztivált Budapest egyik legpatinásabb épületében. Vendégünk lesz Katona Csaba sör történész, az MTA doktora és Kóczián László főszervező.

„Már nem szédülök” címmel új dallal jelentkezett a Parno Graszt zenekar. A hazai autentikus cigányzene egyik legfontosabb zenekarának vezetőjét,  Oláh Józsefet várjuk a stúdióba.

A legkorábban mi kezdünk. Szaplonczai Laura várja önöket csütörtökön 5 óra 50 perctől.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »