Kettős gyilkosság Tatabányán: beismerő vallomást tett a 15 éves helyi "fiatal"

Kettős gyilkosság Tatabányán: beismerő vallomást tett a 15 éves helyi "fiatal"

Őrizetbe vették és két ember megölésével gyanúsítják a vasárnap délután előállított 15 éves fiatalt – közölte a rendőrség vasárnap késő este honlapján.

Vasárnap reggel Tatabányán egy 44 éves és egy 56 éves férfit találtak holtan, az orvosszakértői vélemény alapján bűncselekmények áldozatai lettek. A rendőrök délután az emberölések miatt előállítottak egy 15 éves tatabányai lakost, a "fiatalt" elszámoltatták, majd később emberöléssel gyanúsították meg.

Kihallgatásán a "fiatal" részletes beismerő vallomást tett, a nyomozók őrizetbe vették és indítványozták előzetes letartóztatását.

Az egyik holttestet a Győri úton, a város központjában található építményben találták meg, a második áldozatra a Reguly Antal téren találtak rá, egy tömbházak közötti füves területen.

(MTI)

Korábban írtuk: Kettős gyilkosság Tatabányán: egy 15 éves helyi "fiatalt" állítottak elő

A kemma.hu információi szerint két hajléktalant vertek agyon szombatról vasárnapra virradóra Tatabányán. A rendőrség vasárnap délután egy 15 éves helyi "fiút" kapott el, "elszámoltatása" folyamatban van.

Mint arról korábban beszámoltunk, 2017. április 30-án 5 óra 30 perckor Tatabányán, a Győri úton holtan találtak egy férfit. Szintén ezen a napon 8 óra 35 perckor a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába érkezett a bejelentés, hogy Tatabányán a Reguly Antal téren egy másik férfit is holtan találtak. Az elsődleges orvosszakértői vélemény alapján a két férfi bűncselekmény áldozata lett. A nyomozók emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indítottak eljárást ismeretlen tettes ellen.

Hírdetés

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság nagy erőkkel megkezdte a nyomozati cselekmények végrehajtását, az elkövető azonosítása, felkutatása és elfogása érdekében. A rendőrök 2017. április 30-án 14 óra 55 perckor az emberölések kapcsán előállítottak egy 15 éves tatabányai lakost. A fiatal elszámoltatása jelenleg is folyamatban van – olvasható a szűkszavú rendőrségi közleményben.

A nyomozók emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indítottak eljárást ismeretlen tettes ellen. A kemma.hu információi szerint mindkét áldozat hajléktalan volt. Azt, hogy a második, 56 éves férfi hajléktalan, a környéken is többen megerősítették, volt, aki többször találkozott is vele. A helyszínelés egyébként még késő délután is tartott mind a Győri úton, mind a Reguly Antal téren.

Korábban írtuk: Még egy holttestet találtak Tatabányán – szintén bűncselekmény áldozata lett

Bűncselekmény áldozata lett egy 56 éves férfi, akinek a holttestét Tatabányán, a Reguly Antal téren találták meg vasárnap, az ügyben emberölés gyanúja miatt indult eljárás – közölte honlapján a rendőrség.

Korábban azt közölték, hogy a városban a Győri úton találtak holtan egy férfit, az ügyben halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya.

A nyomozók vizsgálják a két bűncselekmény közötti összefüggést.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság mindkét ügyben nagy erőkkel megkezdte a nyomozást az elkövető vagy elkövetők azonosítása, felkutatása és elfogása érdekében.

(MTI)

Korábban írtuk: Holtan találtak egy férfit Tatabányán

Az elsődleges adatok szerint a férfi halálát idegenkezűség okozta.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2017. április 30-án Tatabányán holtan találtak egy férfit. Az elsődleges orvosszakértői vélemény alapján a férfi bűncselekmény áldozata lett. A rendőrök megkezdték a helyszíni szemlét, adatgyűjtést, tanúkutatást az elkövető azonosítása, felkutatása és elfogása érdekében.

(Police.hu)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »