Ketten súlyosan megsérültek a Fradi-meccsen kitört verekedésben

A 24.hu arról számolt be, hogy fekete csuklyás, maszkos fradi-szurkolók támadtak rá két szintén fradista társukra a Ferencváros–DVSC-mérkőzés szünetében. Utóbbiak közül az egyik súlyos koponyasérülést szenvedett, és a szeme is súlyosan megsérült.

Információk szerint a konfliktus a Ferencvárosnak az új stadiont eddig nem látogató B-közepe és a bojkott idején a helyükbe lépő, Kubatov Gábor rendszabályait elfogadó „Halhatatlanok” között alakult ki. Többen arról számoltak be, hogy utóbbiak „kápója”, azaz vezérszurkolója kést rántott, ezt követően részesült kiadós verésben.

Az Index megkereste a rendőrséget, ahonnét a hírportál a következő választ kapta: „Megkeresésével kapcsolatosan tájékoztatjuk, hogy a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2017. november 4-én 16 óra 20 perc körül Budapesten a IX., Üllői úton található stadionban, egy labdarúgó mérkőzés szünetében a szurkolók között eddig tisztázatlan okból verekedés tört ki. A verekedés során az elsődleges információk szerint egy ember könnyebben, kettő pedig súlyosan megsérült. Az eset körülményeit a Budapesti Rendőr-főkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja.”

Hírdetés

Az ügyben közleményt adott ki a Ferencvárosi Torna Club is.

„Az FTC, a rendőrséggel együttműködve mindent megtesz az ügy tisztázása érdekében. Az eljárás befejezésééig felfüggeszti az összes érintett szurkoló kártyáját. Nagyon sajnáljuk, ami történt. Az elmúlt három évben, amióta átadtuk a stadiont, ilyen még nem fordult elő.”

mno


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »