Két svéd őslakost gyilkolt meg a kegyetlen néger kontinensfoglaló

Felejteni akar az az eritreai néger kontinensfoglaló, aki 2015-ben két embert gyilkolt meg egy svéd Ikeában, miután a hatóságok elutasították menedékkérelmét. A 37 éves Abraham Ukbagabir még 2015 augusztusában késelt meg vásárlás közben egy 55 éves nőt és annak 28 éves fiát Vasterasban, most pedig a svéd napilapnak, az Expressennek mesélt a történtekről – írja a Breitbart.

Elmondása szerint a gyilkosság napján nem érezte jól magát, mert akkor utasították vissza a menedékkérelmét – hetedik alkalommal, a harmadik európai országban. Először arra gondolt, hogy Máltára utazik, de aztán rájött, hogy nincsen pénze, és ettől nagyon dühös lett. Ilyen állapotban végzett két emberrel.

„Ez van. Értem, hogy ez nem volt egy jó dolog, de szeretném elfelejteni” – nyilatkozta most Ukbagabir. Azt viszont tagadja, hogy azért ölt volna, hogy így biztosítsa, hogy Svédországban maradhasson, még ha csak egy börtönben is.

Hírdetés

„Ma már nem tenném meg. Ezzel együtt kell élnem. Ez van, ez csak úgy megtörtént” – mondja a migráns, aki azért ölte meg az anyát és a fiát, hogy „a Paradicsomba kerülhessenek, ahol találkozhatnak Istennel”.

Annak ellenére, hogy Ukbagabir korábban mindent megtett volna azért, hogy Európában maradhasson, most már egy éve azért könyörög a svéd kormánynak, hogy adják ki Eritreának, mert ott szeretné börtönbüntetését tölteni.

„Nem félek az eritreai börtöntől, ismerem az országomat. Bármi történik ott, elfogadom, Isten majd dönt rólam. Életem legrosszabb döntése volt, hogy elhagytam Eritreát. Ez az ország nem nekem való. Mindent megpróbáltam azért, hogy maradhassak, de már tudom, hogy nem ide tartozom. Az én helyem a földön Eritreában van.”


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »