Két remek Dallas-szakértő

Két remek Dallas-szakértő

Gelencsér Ferenc szerint a miniszterelnök „sületlenségeket” beszélt Texasban.

A Momentum első embere sem hagyta szó nélkül Orbán Viktor Dallasban elmondott  nyitóbeszédét, Gelencsér Ferenc hivatalos Facebook-oldalán úgy fogalmazott: „Orbán elmondta a sületlenségeit Texasban.

Még pont hazaér a rendkívüli parlamenti ülésre, ahol a magyar emberek valódi problémáival fogunk foglalkozni.

Remélem, hétfőn találkozunk, miniszterelnök úr!”

A Momentum-elnök nagyon várja haza Orbán Viktort

 

Hírdetés

Nem szeretem, amikor politikusok hazudnak.

„A miniszterelnök tegnap Dallasban mondott beszédet az amerikai konzervatívok kongresszusán. Nem szeretem, amikor politikusok hazudnak; károsnak tartom a közéletünkre nézve. Az új politikai nemzedék azonban a valóság pártján áll, ezért az alábbiakban öt hazugságot fogok szembeállítani a valósággal.

Hazugság: »Orbán Viktor a nemzetközi befolyásának és népszerűségének köszönheti, hogy felszólalhatott az amerikai konzervatívok legfontosabb éves konferenciáján, a CPAC-en«

Valóság: A CPAC egyik szponzora a közpénzből fenntartott Alapjogokért Központ. Tehát Orbán a meghívását elsősorban a magyar adófizetők pénzének köszönheti. Ha ez nincs, nagy valószínűséggel meg sem hívták volna.

Hazugság: »Texashoz hasonlóan Magyarországon a szabadság, a függetlenség és a szuverenitás a legfontosabb érték«

Valóság: Bár ezek az értékek kétségkívül fontosak számunkra, magyaroknak, az Orbán-kormányról ez sajnos nem mondható el. A Fidesz 12 éve lábbal tiporja ezeket az értékeket. A szabadságot felszámolták (lásd KATA eltörlése, civilek ellehetetlenítése, közmédia elfoglalása), függetlenség helyett feudális függőségi viszonyokat alakítottak ki, szuverenitás helyett pedig kiárusították Magyarországot az orosz és a kínai hatalmi és gazdasági érdekeknek. Mi sem állhatna távolabb a függetlenségére büszke Texastól, mint az Orbán-rendszer.”

Fekete-Győr András: A miniszterelnök tegnap Dallasban mondott beszédet


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »