Két nőtt vitt fel magához, de több millió forintja bánta

Rossz vége lett az egyéjszakás kalandnak egy VII. kerületi férfi számára. Két nőtt vitt fel magához egy szórakozóhelyről, de mire magához tért reggel, addigra kifosztották.

A két rafkós nő 2015. december 20-án 3 óra körüli időben Budapest VII. kerületében ismerkedett meg palira vett férfival. Rövid beszélgetés után lakásra mentek, majd reggel a férfi megdöbbenve tapasztalhatta, hogy

a nők a több millió forintnyi készpénzét, karóráját és parfümjeit ellopták, amíg aludt.

A rendőrség adatai szerint az egyik elkövető 25 év körüli, körülbelül 160 centiméter magas, normál testalkatú nő. Haja hosszú, göndör és barna színű. A bűncselekmény elkövetésekor sötétkék színű farmert és világos árnyalatú, hosszú ujjú felsőruházatot viselt.

Hírdetés

A másik nő 25 év körüli, körülbelül 160 centiméter magas, molett testalkatú. Haja hosszú, festett szőke. A bűncselekmény elkövetésekor világoskék színű farmert, krémszínű kabátot és rózsaszín válltáskát viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a fotókon látható személyeket felismeri, tartózkodási helyükről vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06 (1) 236-2800/140 telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06 (80) 595-111-es „Telefontanú” zöldszámon (hétfő–csütörtök: 8-16, péntek: 8-13), a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »