Két nap alatt három molotov repült Jászapátin, Pócs megpróbálta eltussolni – luxus BMW vitte haza a szabadon engedett cigánybűnözőt (szabadulóvideó)

Két nap alatt három molotov repült Jászapátin, Pócs megpróbálta eltussolni – luxus BMW vitte haza a szabadon engedett cigánybűnözőt (szabadulóvideó)

Nagy a csend annak kapcsán, hogy a szeptember 8-án egy idős házaspár háza ellen történt Molotov-koktélos támadást követően másnap éjszaka két újabb gyújtóbomba repült Jászapátin.

Ezúttal egy másik ház volt a célpont, az elkövető viszont ugyanaz a személy, akit a rendőrség a cselekményt követően elfogott, majd nem sokkal rá szabadon is engedték.

Az első támadást követően a térség országgyűlési képviselője, a fideszes Pócs János azonnal "intézkedett": személyesen kérte meg az idős házaspárt, hogy senkinek ne beszéljenek az esetről, így a térfigyelő kamera által készült felvétel sem kerülhet soha nyilvánosságra, illetve másnap emberei eltüntették az égés következtében a házon keletkezett nyomokat. Lefestette velük a megégett ablakpárkányt, csakúgy, mint megkormosodott kőporos házfalat. Ezzel gyakorlatilag Jászapátin "helyre lett állítva" másnapra a közbiztonság is, hiszen amelyik bűncselekménynek nincs nyoma, az minden bizonnyal meg sem történt.

A helyi lakosok elmondása alapján az elkövető mindkét esetben az a Farkas Viktor volt, aki a fideszes Pócsnál dolgozik, és ezért jár neki a különleges jogi védelem. Vagyis a rámért nyolcéves letöltendő és a sorozatosan elkövetett bűncselekmények ellenére még a mai napi szabadlábon van.

Íme a támadás utáni szabadulóvideó:

https://vk.com/video_ext.php?oid=207753182&id=456240011&hash=650bb1531d73fa61&hd=1

A magát újabban "Jászapáti Escobarnak" nevező drogos bűnöző (Facebookon itt) kimondottan keresi a feltűnést a közösségi oldalon. Magát terroristaként (pontosabban teroristaként) jeleníti meg, akit nem lehet megtörni, és büszkén (szabadlábon) hirdeti, hogy élete az alvilág…

https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=476&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fkinga.baba.9%2Fvideos%2F4271252636245188%2F&show_text=false&width=267&t=0

Nézegessen további kormányerőforrásokat "Viktorio" Fb-oldaláról:

Hírdetés

Ugyanitt megjelenik a tisztességes munka gyümölcse is…

(Kuruc.info – MÖM hírszolgálat)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »