Két magyart megölt, tucatnyit kifosztott az öregező cigány kurva – az ügyész tényleges életfogytiglant kért, a bíró másfél év múlva szabadon engedi

Két magyart megölt, tucatnyit kifosztott az öregező cigány kurva – az ügyész tényleges életfogytiglant kért, a bíró másfél év múlva szabadon engedi

Az eredeti vád szerint két embert ölt meg, sorozatban rabolt, fosztogatott, az ügyész indítványa szerint sosem szabadulhatott volna. Ehhez képest felháborítóan enyhe ítéletet kapott az a cigányasszony, aki házalás közben környékezett meg idős férfiakat, majd iszogatást színlelve erős bódítószerekkel elkábította őket. Tény, hogy a "kalandok" után három embert holtan találtak, a bíró szerint jogilag mégsem gyilkos a cigány.

"G." Enikő mindent tagad, az ügyészség szerint viszont tucatnyi rablást követett el, sőt, két ember élete szárad a lelkén. Velük az értékeikért végzett méreggel, vagyis a vád szerint kétszeres rablógyilkos. A kaposvári kisfiú mostohája után a magyar jogtörténetben ő a második nő, akire a legsúlyosabb büntetés, vagyis örök börtön kiszabását kérte az ügyészség.

A bűnöző ruhákkal, zoknival, bugyival, gatyával házalt Érden és környékén. Nagy táskával rótta az utcákat, de igazából nem eladni, hanem lopni akart, és ha az nem sikerült, akkor rabolt. Összesen 12 háznál járt sikerrel. A módszere az volt, hogy vagy az utcán, a házak előtt megállva, vagy kocsmákban ismerkedett meg idősebb emberekkel, amely során kedves, behízelgő módon a bizalmukba férkőzött, szexuális ajánlatokat is tett nekik.

A környéken legalább kéttucatnyian jártak így, őket is Enikő vagy a rokonai fosztották ki. Öt rokon ellen indult ezért eljárás. A vád ott csak rablás, mert az áldozatok túlélték a mérgezést.

A nő amúgy az ügyészség szerint sem kívánta az áldozatok halálát, de ez nem mentség. Kétségtelen, hogy ő csempészte italukba azt a port, ami végzett velük, így jogilag megölte őket, a halálukkal meg számolnia kellett. Egy harmadik férfi sem élte túl egyébként a nővel töltött éjszakát, ám orvosszakértők szerint nála szimpla alkoholmérgezés volt a halálok, ezért ezt a vádpontot már korábban ejtették ellene (pedig nyilvánvalóan köze volt ahhoz, hogy ennyit ivott).

Hírdetés

Másfél év múlva szabadulhat

A tanácselnök szerint a cigányasszony bűnös testi sértés bűntettében, ezen túl kilenc rablásban, kifosztásban, két lopásban is. Gyilkosságot viszont nem követett el, így szóba sem kerül az életfogytiglan, az ügyészség által kért tényleges meg főleg nem. Ezért a bíróság mindössze kilenc év hat hónap szabadságvesztésre ítélte.

A kilenc rablásért ennél még önmagában is súlyosabb büntetéseket szoktak kiszabni, ráadásul a bíró szerint a gyilkosság nem is gyilkosság, "eshetőleges szándék híján" csak halált okozó testi sértés.

Ha jogerősen is ez marad az ítélet, a Balog-kedvenc meg jól viselkedik a börtönben, másfél év múlva szabadulhat. Amúgy is azt mondta, a gyomra kikészült az idegtől, nem bírja a börtönt…

Alább látható a Kékfény összeállítása – külön gratulálunk nekik azért, hogy az undorító gyilkos cigányt egy fiatal, csinos, szőke magyar lány alakítja…

//vk.com/video_ext.php?oid=207753182&id=456239230&hash=51534eb097d3765b&hd=1

(Kuruc.info  – Híradó nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »