Két kamasz fiú brutálisan megkínzott és meggyilkolt egy 14 éves lányt

Két kamasz fiú brutálisan megkínzott és meggyilkolt egy 14 éves lányt

Brutális kegyetlenséggel végeztek egy 14 éves lánnyal Írországban. A két azonos korú fiatal megkínozta és meg is erőszakolta a lányt, mielőtt végeztek vele.

Bűnösnek találta a dublini bíróság azt a két 14 éves fiút, akik megerőszakoltak és megöltek egy velük azonos korú lányt, Ana Kriegelt.

Ana 2018. május 14-én tűnt el, meztelen holttestére egy lakatlan házban találtak rá, napokkal az eltűnése után. Összesen ötven sérülés volt a testén, meg is erőszakolták.

Hírdetés

A vád szerint az egyik fiú azzal csalta el a lányt a félreeső házba, hogy ott majd találkozhat azzal a fiúval, aki tetszik neki. Az ott rájuk váró fiú szexuálisan molesztálta és brutálisan bántalmazta a lányt, míg a társa végignézte a jelenetet. Ő ugyan azt vallotta, hogy amikor a másik fiú letépte az áldozat pólóját, elmenekült a helyszínről, és megpróbálta elfelejteni az egészet, de a bíróság szerint ez hazugság, az egészet előre kitervelték.

A másik fiú tagadta a vádakat, de a bizonyítékok ellene szóltak: a csizmáján azonosították a lány vérét, valamint a házikészítésű koponyamaszkján, térdvédőjén és kesztűjén is, a spermája pedig ott volt az áldozat pólóján.

Az ítélethirdetést ez a fiú zaklatottan, míg társa a fejét lehajtva hallgatta végig. Utóbbi apja az ítéletet hallva kiviharzott a tárgyalóteremből, és bevágta az ajtót. Nem sokkal később visszatért, gúnyosan megtapsolta a bíróságot, és azt mondta, a gyereke ártatlanul fog börtönbe menni. Korábban sosem fordult elő Írország történetében, hogy ilyen fiatal gyereket gyilkosságért ítéljenek el.

(via 24.hu)


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »