Két hónap hallgatás után megszólalt a világ legjobb úszója

Két hónap hallgatás után megszólalt a világ legjobb úszója

Utoljára a budapesti világbajnokságon úszott Caeleb Dressel, azóta eltűnt, most kiderült, mi történt vele.

Caeleb Dressel, a hétszeres olimpiai és tizenötszörös világbajnok amerikai úszó visszalépett a 100 méteres gyorstól, majd az egész budapesti világbajnokságtól. Legutóbb június 21-én a 100 méter gyors előfutamában úszott a Duna Arénában, majd visszalépett a vb hátralévő részétől. Két aranyéremmel azonban már így is gazdagodott – 50 méter gyorson és a 4×100-as gyorsváltó rajtembereként –, de a döntése okairól akkor nem nyilatkozott.

Most az Index észrevette, Dressel két és fél hónap után Instagram-poszttal jelentkezett, .

„Nem úsztam versenyszerűen a vb óta, és nagyon őszintén mondom, boldog vagyok úszás nélkül. Boldog vagyok, ugyanakkor hiányzik is az úszás” – írta az úszó, és arról is beszámolt, hogy mit csinált ebben az időszakban: elment nászútra Izlandra, vásárolt egy traktort, bejárta az Appalache-hegység egy olyan szakaszát, ahol korábban még nem járt, és úszkált tengeri tehenekkel.

„Most már tudom, hogy az úszás és a boldogság megfér nálam egymás mellett. Életem egy bizonyos pontján mindkettő megvolt, és most azon dolgozom, hogy újra meglegyen, egyszerre a kettő. De ha szükséged van egy kis szünetre, akkor lépj ki a taposómalomból. Visszatérek!” – közölte Dressel.

Hírdetés

/* (c)AdOcean 2003-2018, portfolio_hu.Infostart_2018.mobile_site.cikkek.banner_cikkozi_extra */
ado.slave(‘adoceanindexhuokdtbqijve’, {myMaster: ‘dBfmGy0C0lT8mfY5Mfg2WBNH8U_KL2dR9EYdt6o1mXz.47’,
onServerEmission: function(){document.getElementById(„y-adoceanindexhuokdtbqijve”).classList.add(„uysdfa6ds”);},
onServerEmissionEmpty: function(){}
});

Dressel még májusban adott egy interjút, abban arról beszélt, hogy mekkora nyomást jelentett számára az olimpia, illetve megküzdeni a rá nehezedő elvárásokkal. Ráadásul megoldhatatlan feladatot jelentett neki a magánélet és a versenyzés összeegyeztetése, februárban úgy kellett elszöknie egy versenyről, hogy megünnepelhesse feleségével egybekelésük első évfordulóját.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »