Két héttel halála előtt fejezte be önéletrajzát Roger Moore

Két héttel halála előtt fejezte be önéletrajzát Roger Moore

Csupán két héttel a halála előtt küldte el önéletrajza kéziratát a kiadójának Roger Moore – olvasható az Independent cikkében. A Michael O’Mara Books névadója szerint a kötet „jellegzetesen szórakoztató és önostorozó” mű az időskorról, ami „testhez álló téma egy férfi számára, aki a kilencvenes éveiben jár.” Címe egyelőre nincs a színészlegenda utolsó művének. 

Hírdetés

– Sosem dolgoztam professzionálisabb szerzővel, sem olyannal, aki pozitívabban állt volna az élethez nála – mondta el a The Bookseller szerint Michael O’Mara. A filmsztár korábban két önéletrajzot is jegyzett: a My Word is My Bond 2009-ben, a Last Man Standing 2014-ben jelent meg. De megírta a Bond-filmek fél évszázados történetét is 2012-ben Bond on Bond címmel.

– Amikor közel tíz évvel ezelőtt kiadtam a My Word is My Bondot, azt gondoltam, ez lesz Roger Moore hattyúdala – jegyezte meg O’Mara. Hiszen nyolcvanéves is volt már, és megcsinált mindent életében. Aztán viszont rá kellett jönnie, hogy az írás tekintetében ez csak a kezdet volt a filmsztár számára.

Rövid betegség után Moore nyolcvankilenc éves korában halt meg Svájcban. Bond korábbi megformálói, így Sean Connery és Pierce Brosnan is búcsúztatták Moore-t, aki elsőként távozott a titkosügynök megformálói közül. Közös képpel búcsúzott Facebook-oldalán Galla Miklós humorista is a Bondot hét filmben is alakító színésztől. 


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »