Két halálos baleset is történt a Técsői járásban

Két halálos baleset is történt a Técsői járásban

Kárpátalján a nyomozók két balesetet vizsgálnak, amelyekben egy motoros és egy kerékpáros meghalt. Az egyik sofőrt, aki elmenekült a helyszínről, eljárási rend szerint őrizetbe vették.

November 1-jén halálos balesetek történtek a Técsői járásban.

Az első autóbaleset kijevi idő szerint 19 óra körül történt Aknaszlatinán, a Sport utcában. A nyomozók a helyszínen kiderítették, hogy egy Volkswagen Passat 20 éves sofőrje a faluban haladva járműveket előzött.

Utóbbi a manőver során összeütközött egy motorossal. A motorkerékpár vezetője, egy 24 éves helyi lakos a helyszínen életét vesztette.

Néhány perccel később Bustyaháza közelében újabb halálos közlekedési baleset történt.

Hírdetés

A rendőrséghez bejelentés érkezett arról, hogy egy ismeretlen jármű elütött egy kerékpárost. A kiérkező rendőrök az összes szükséges nyomozati intézkedést követően azonosították és felkutatták a baleset elkövetőjét.

Kiderült, hogy az elkövető egy 23 éves nagyszőlősi lakos. A sofőr a Munkács-Rohatin autóúton, a benzinkút közelében elütött egy kerékpárost, aki az úttesten akart átkelni.

A 79 éves kerékpáros a helyszínen belehalt sérüléseibe.

A sofőrt Bustyaházán, rokonai házában vették őrizetbe a rendőrök. A gyanúsítottat ideiglenes letartóztatásba helyezték.

Mindkét esetben az ügyben büntetőeljárást indítottak. Még tart a nyomozás – olvashatjuk a Kárpátaljai Megyei Rendőrség honlapján.


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »