Két felnõtt férfi erõszakolt meg egy 10 éves kislányt Brãilán

Két felnõtt férfi erõszakolt meg egy 10 éves kislányt Brãilán

Vasárnap (október 24.) az esti órákban két férfi elhurcolt egy brăilai non-stop üzlet környékéről egy 10 esztendős kislányt, majd aznap este több alkalommal is megerőszakolták.

A 30 és 20 esztendős férfi először egy üres telekre, majd egy elhagyatott házba hurcolta a 10 esztendős áldozatot, ahol súlyosan bántalmazták, az információk szerint a kislány eszméletét is vesztette. A bűncselekmények elkövetése után visszavitték annak az üzlethelyiségnek a közelébe, ahonnan elrabolták és otthagyták a vérző áldozatot. Szerencséjére ezt követően a kislánynak sikerült hazamenekülnie, ahol az édesanyjának beszámolt a történtekről, bár az elkövetők korábban megfenyegették, hogy ne mondja el senkinek, mi történt. Az édesanyja azonnal kórházba szállította a gyermeket.

Hírdetés

Az orvosi vizsgálatok során fény derült rá, hogy a kislány komoly fizikai sérüléseket szenvedett, és többször is megerőszakolták. A hatóságoknak nem sokkal ezután sikerült őrizetbe venniük az elkövetőket, akiknek a 30 napos előzetes letartóztatását október 26-án rendelte el a bíróság. (adevărul/hírszerk.)

NyitĂłkĂŠp: obiectivbr.ro


Forrás:itthon.transindex.ro
Tovább a cikkre »