Két és fél óráig lehetne fizetni a lottóötösből az orosz-ukrán háborút

Két és fél óráig lehetne fizetni a lottóötösből az orosz-ukrán háborút

Ki ne álmodozott volna már arról, hogy mit csinálna a sok pénzzel, ha például megnyerné a lottó főnyereményét? Gondolták volna, hogy egy ilyen hatalmas összeget rettenetes gyorsan is el lehetne költeni? Ennek jó példája lehet az orosz-ukrán konfliktus, amelynek finanszírozása annyiba kerül, hogy például az aktuális magyarországi lottó ötösből csak két és fél órányi háborúzásra futná. Ugye Önök is el tudnák jobban költeni ezt a pénzt?!

Ha az orosz-ukrán háborút vesszük alapul, akkor az aktuális magyarországi lottó ötösből, amely 5,1 milliárd forint ( nagyjából 14 millió euró) legfeljebb két és fél óráig lehetne finanszírozni a háborút.- írta összeállításában az index.hu, hozzátéve nem pontos adatról van szó, mivel az  több összetevő függvénye.

Hírdetés

„A harckocsik és egyéb eszközök vesztesége, az ellátmány, lőszerek, hadtáp, egészségügyi ellátás pedig a haderő méretétől függ, a kalkuláció egy százezer fős hadseregre vetítve jön ki ennyire” – írták.

Ez azonban azt jelenti, hogy a lottóötös nyereményének a finanszírozása nem lenne elég egy napra, legfeljebb két és fél órára lenne elegendő.

 


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »