Készüljünk: a zsidó "antifa" mozgalom szét akar verni bennünket

Készüljünk: a zsidó "antifa" mozgalom szét akar verni bennünket

Aki nem hiszi, menjen fel az internetre, ide. A Forward az amerikai zsidóság első számú lapja, illetve portálja. Ott tegnap ezzel a címmel jelent meg cikk: Zsidó antifák: „Verd szét az alternatív jobboldaliakat és a neonácikat!”

A cikk lényege: a fehér felsőbbrendűséget hirdető, nacionalista alternatív jobboldaliak és neonácik ellen az egyetlen hatékony védekezési módszer, ha bevágnak nekik nagyokat.

Erre még külön Facebook-csoportot is létrehoztak Zsidó Antifa Facebook néven, amelyen Auschwitz képe látható annak igazolására, hogy miért „Rendben való pofánvágni egy nácit”.

Aki rákattint a megadott Fb-linkre, a legfrissebb bejegyzés így kezdődik:

Móresre akartuk tanítani őket. Meg akartuk mutatni, hogy a zsidók nem mindig csak ott ülnek ölbe kézzel, és nem tesznek semmit az inzultusok nyomán… A náci rohadékok egy éjjel a második emeleten találkoztak. Nat Arno és én lementünk, és két bűzbombát dobtunk abba a szobába, ahol a patkányok voltak. Ahogyan kijöttek a szobából, a bűzbombák szörnyű szagától, lerohanva a lépcsőkön az utcára, hogy elmeneküljenek, embereink furkósbotokkal és vasrudakkal vártak rájuk… Ütötték őket mindkét oldalról… A nácik üvöltöztek, hogy meggyilkoljuk őket. Ez volt életem egyik legboldogabb pillanata.

Hírdetés

Mivel a zsidóknál a törzsi dob pergése ma már az internet segítségével globálisan szinkronizálva van, hamarosan hazánkban is üdvözölhetjük a bennünket pofánvágni akaró zsidó „antifákat”.

Akiket persze majd a Tett és Védelem Alapítvány vesz védelmébe, amitől Handó Tünde, az Országos Bírói Hivatal elnöke az élvezettől maga alá vizel, és elrendeli a bíróságoknak, csak akkor hozzanak ítéletet ilyen ügyekben, ha a „neonácik” visszaütnek.

Mivel én vékony nő vagyok, talán megérti mindenki, hogy már most felkészültem a védekezésre. Hogy mit vettem, nem mondom meg, mert egy Handó-féle gazságszolgáltatási rendszerrel állok szemben. De hogy a támadó zsidó agresszornak nem lesz többé kedve ránk támadni, azt garantálom.

Viszont mindenkinek ajánlom, készüljön fel, mert ezek remélt immunitásukba burkolódzva nálunk is hamarosan felbukkannak.

Egy kis adalék a fent hivatkozott cikkből a módszereikhez:

//vk.com/video_ext.php?oid=207753182&id=456239249&hash=2d0a60af137b55f8&hd=1

Al-Zavahiri Rózsa – Kuruc.info


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »