Kést rántottak a rendőrökre egy Somló melletti faluban

Kést rántottak a rendőrökre egy Somló melletti faluban

Kést rántott egy férfi a rendőrökre egy Somló melletti faluban szombaton – tudta meg a Veol az Ultimátum Állatvédelmi Alapítvány képviselőitől.

Az állatmentők elmondták, azzal hívták fel őket telefonon, hogy a faluban egy férfi több kutyát is rövid láncon tart, amely egyiknek a nyakába is belenőtt. Az állatmentők felkeresték a helyszínt, és egy nő –elmondásuk szerint a férfi élettársa – nyitott nekik ajtót.

Hírdetés

Rövidesen előkerült a férfi is, aki besietett a házba, miközben a kerti ajtót élettársa előtt is becsukta, így a nő az utcán rekedt az állatmentőkkel. Közben a férfi szomszédjában lakó rokona kiment az utcára, és káromkodva, kiabálva szidta az állatmentőket, akik erre hívták a rendőrséget.

A rendőrök bementek a férfi udvarába, és az állatmentők egyszer csak azt hallották, hogy azt kiáltják: "Dobja el a kést!" Erre ők is befutottak az udvarba, és látták, amint a férfi földre ejti a kést. Azt is elmondták, az illetőt a rendőrök megbilincselték és elvitték. Beszéltek arról is, hogy a kutyák további sorsával kapcsolatban is kérik a rendőrök segítségét.

A rendőrség a megyei lapnak a történtek kapcsán azt mondta, az ügyben az ügyészség illetékes.

(Veol nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »