Késelés Birminghamben – semmi különös, csak a szokásos

Késelés Birminghamben – semmi különös, csak a szokásos

Birminghamben egy négyfős banda (három színes bőrű férfi és egy fehér nő) néger tagja megkéselt egy fehér férfit esti séta közben a családja szeme láttára, majd azon gúnyolódtak, hogy az áldozat vérezve összeesik.

Britanniában tucatjával, Nyugat-Európában százával ismétlődik ugyanez naponta, csak többnyire nem örökítik meg őket premier plánban, mint ezt az esetet, amelynek a felvétele most bejárta a világot. Már több tízmillióan látták, és a 4chan (/pol/) vitaszekciójában is izgalmas, informatív és tanulságos eszmecserét eredményezett, amelyből alább következik egy szerkesztett kivonat. (A kommentelők országzászlókkal vagy szimbólumokkal azonosítják magukat, némely trollok megtévesztésül hamis zászlót használnak.)

Ez a 34 éves karibi (tehát nem muszlim) néger ösztönlény csak azt teszi, ami a DNS-ébe van programozva

Francia: Oszd meg ezt a videót mindenhol, ahol csak tudod. Ne pazarold az időd arra, hogy megpróbálsz vitatkozni a normikkal (az önálló gondolkodásra és cselekvésre képtelen demokratikus átlagember gúnyneve – H. T.), úgysem fogod meggyőzni őket logikával. Mutasd meg nekik a nyers valóságot, hogy ezek a nárcisztikus retardáltak beleképzeljék magukat ebbe a helyzetbe. Oszd meg az ismerőseiddel, oszd meg tömegesen a közösségi médiában. Civilizációnk túlélése rajtad múlik.

Brit: A ZOGbot (a cionista megszálló kormányt robotként kiszolgáló – H. T.) zsaruk arra kényszerítik az őshonosokat, hogy minden önvédelmi eszközt adjanak le, miközben bebörtönözik az összes másként gondolkodót, és az emberalatti szarbőrű (shitskin) bűnözők száma tovább növekszik és szabadon mászkálhatnak bármilyen fegyverrel. A rendőrség az egyetlen oka annak, hogy a kormány fehérellenes akaratának pusztító és őrült áradata zökkenőmentesen folytatódhat. A zsaruk összefoghatnának, mint egy egységes köcsögfront, és követelhetnék a kormánytól, hogy megfelelően kezelje ezeket a problémákat, és hagyjon fel a fehér őslakosok zaklatásával másként gondolkodás miatt, de nem fognak, úgyhogy baszódjanak meg mind.

Román: Ez a francia buzi úgy gondolja, hogy a normiknak kinyílik a szemük, és végül nemcsak gazdasági-társadalmi vagy emberi kérdésnek tekintik (az ilyen eseteket), hanem faji kérdésnek.

Brit: Ez az egyik fő akadály a normikkal. Mutathatsz nekik ezer késelést ezer négerrel, és egyszerűen nem hajlandók bármilyen mintafelismerésre vagy akár csak önfenntartásra. Egyszerűen csak elkülönítenek minden késelést és elintézik mindegyiket azzal, hogy „nos, ez nem jó, de csak ez az egyetlen ember az, aki valamiért rossz, nem szabad mindenkit elítélnünk, a rasszizmus ördögi”, és aztán tovább locsognak az általános fehérellenes, globohomo beszédtémákban. Mit tehetünk, hogy legyőzzük vagy rövidre zárjuk ezt az egyértelműen kondicionált gondolkodásmódot?

Román: A népirtás az egyetlen út. A fehér fajnak két-három népirtáson kell átesnie.

Dzsihadista (troll): Elképzelem magamat puskával a kézben egy európai városban. Küldetésünk, hogy megállítsuk a fehér kutyák előrenyomulását. Muszlim testvéreimmel együtt lövöldözök a hitetlen katonákra, pont úgy, ahogyan elpusztítottuk a keresztényeket Manzikertnél 1071-ben, Bizáncban 1453-ban és így tovább. Azonnal elpusztítjuk a keresztényeket. A nagydzsihád meghirdetése után lemészároljuk a keresztényeket egyesével, azok, akik megadják magukat, kötelesek dzsizját fizetni a feljebbvalóiknak. Allah akbar – ezt hallom mindenhol, a Vatikántól Berlinig, lengetjük az iszlám lobogóit és azt kiáltjuk, hogy Allah akbar és la ilah ilallah, Mohamed raszulallah. A nagy templomokat mecsetekké alakítjuk, a kicsiket leromboljuk, a keresztény bálványokat elpusztítjuk. Az európai helyi muszlimok segítségével könnyedén átvesszük az európai országokat. Oroszország még cselekedni mer, de már 30 százalékban muszlim. Putyin opportunista módon el fogja foglalni a Baltikumot és megöli a fehér keresztes kutyák millióit. Ledobjuk a buzikat a háztetőkről, lefejezzük az ateistákat, keresztényeket, betiltjuk az alkoholt és a disznóhúst, és betarjuk a sariát. Hát nem szép? A három isten romlott pogány vallása lassan haldoklik, előbb a Közel-Keleten, aztán Európában, végül Afrikában. Alig várom, hogy felvonhassam az iszlám fekete zászlaját a Vatikánban, és pénteken imádkozhassak muszlim testvéreimmel a Szent Péter-bazilikában (új nevén „Sejk Oszama bin Láden, a hódító”-mecset és négy minaret lesz körülötte). Európa a muszlimoké és a dhimmi zsidóké, nem a keresztes kutyáké. Lekaszáljuk a fehér kutyákat, de folyamatosan jönnek. Lövöm a fehér kutyákat, de elfogy a lőszerem, ezért előrántom a kardomat, és elkezdem mészárolni a fehéreket, mivel a fehérek pszichikailag sokkal alacsonyabb rendűek, mint én. Tucatjával ölöm meg őket. Aztán lelőttek, de nem estem el, tovább harcoltam. Aztán lövések újra és újra. A fehérek távolról lőnek rám, amilyen gyávák. Lefekszem, az égre nézek, és 72 szüzet látok rám mosolyogni, visszamosolygok rájuk… Aztán felébredek Édenben, a hazámban. A vértanúságom meleg fogadtatásban részesített a mennyben. Végül megcsináltam, végre bejutottam a mennybe.

Román: „Európa a muszlimoké és a dhimmi zsidóké.” Rosszul van megírva, de ezen jót nevettem.

Finn: Ne essetek bele a zsidók és muszlimok közötti választás szemita csapdájába. Utasítsátok el mindkettőjüket.

Holland: Egészen biztos, hogy Németországban megtanulták a leckét, miután feldarabolták őket a saját sokszínűségi fesztiváljukon.

Román: A francia fickó szerint „osszuk meg a közösségi médiában, a civilizációnk túlélése tőlünk függ”. Az emberek erre szavaztak (amit a videón látni).

Svéd (troll): Szegény fekete csak megvédte magát egy nyilvánvaló fehér szupremácistával szemben. Tényleg gondoskodnunk kell róla, hogy élvezetes legyen neki az itteni tartózkodása, hogy ne tegyen ilyen csúnya dolgokat, amikor provokálják.

Kommunista: Birmingham egy pakisztáni terület. A fehérek, akik elengedik magukat ebben a szarfészekben, csakis baloldali faszfejek lehetnek.

Kekisztáni: Feketék környezetében relaxálni általában halálbüntetés.

Around blacks, never relax!

Amerikai: Miért osztanám meg bárkivel is? Az angolok szart se fognak tenni. Talán, ha zsidó lenne az áldozat…

Német: „Egészen biztos, hogy Németországban megtanulták a leckét, miután feldarabolták őket a saját sokszínűségi fesztiváljukon.” Ja. Tüntetéseket szervezünk a „szélsőjobb” ellen.

Brit: Garantált, hogy a szarbőrűekkel letartóztatott nő angol volt, vagy lengyel.

Lengyel: Az angol nők is olyan rosszak, mint a lengyelek?

Kanadai: Az angol nők? Ez az oka annak, hogy a britek a világ legerősebb hadiflottáját hozták létre, és meghódították a hét tengert – hogy elmeneküljenek tőlük.

Kekisztáni: A kérdés az, hogy miért veszed a fáradságot, hogy megmentsd vagy segítsd a normikat? Esztelen drónok, és képtelenek a jóra vagy a rosszra saját akaratukból. Csak rabszolgaként képesek követni a csordát. Nem vagy Jézus, nem azért jöttél erre a földre, hogy megments másokat. Törődj a saját lelkeddel, és azokkal, akik jók voltak és továbbra is jók lesznek hozzád. Ez elég nehéz feladat.

Amerikai: Így érzem én is. Nem tudom megváltoztatni senkinek a véleményét. Évek óta próbálok értelmesen beszélni ezekkel az emberekkel, de kezdetben ők jelentik a problémát és nem fognak megváltozni. Végül a dolgok annyira rosszra fordulnak, hogy az egész rendszer összeomlik, és a betolakodók és a harmadik világbeli szarháziak éhen fognak veszni ezekkel a támogatóikkal együtt. Semmi mást nem lehet tenni, csak túlélni.


Az őseik vérével felépített rezsim az összeomlás szélén, de a normik csak bambán élvezik a látványt, adott esetben egy néger nő twerkelését

Amerikai: Nem is értem. Segítünk Izraelnek mindenkit kiirtani Gázában, és csodálkozunk, hogy a muszlimok dühösek?

Dán: Mi lenne, ha megszabadulnánk a politikusoktól, akik ezt az egészet intézik?

Finn: A politikusok csak az eszközök, a zsidók az okok. A politikusokat egyszerűen csak újakkal helyettesítik. A zsidók azok, akik megvesztegetik őket, és a nyitott határokat erőltetik. Minden zsidó ellenzi az etnonacionalizmust Izraelen kívül, mert ez azt jelentené, hogy kirúgják a seggüket. Tehát minden egyes zsidó, aki behatol egy fehér földre, ellenség. A zsidóktól való megszabadulás az első számú prioritás. Mindegy, hogy nácizmus, inkvizíció vagy valami más, csak szabaduljunk meg az első számú közellenségtől…

Dán: Tudom, de sok zsidó politikus is egyben, és tőlük nehezebb megszabadulni, mint a bábjaiktól. Például Dániában a legtöbb politikus nem zsidó, de szinte mindannyian követik a WEF és más bibsi szervezetek politikáját és még a jelszavaikat is. Ez azt jelenti, hogy a zsidók, akik alatt vannak, nincsenek is az országban.

Francia: Az erőszakos/illegális cselekményekről készült képek/videók megosztása Franciaországban törvénytelen: 5 év börtön és 75 ezer eurós pénzbírság. Vért mutatni az embereknek, a múltban már megtettem, és szart se törődtek vele. A legtöbb fehér egy buborékban él, és semmi sem tudja kihúzni őket belőle, még akkor sem, ha ez a szar véletlenül megtörtént valamelyik ismerősükkel. Még ha meg is sérülnének egy támadásban, akkor sem gondolnák meg magukat.

Francia: Biztos vagyok benne, hogy a muszlim bevándorlók nagyszerűvé tették a zsidók életét Európában. Ha-ha-ha…

Amerikai: Az angol nyelvű világ egész uralkodó osztályának lógnia kell. Nincs kivétel.

Amerikai: Ez mindig is így volt. Churchill csak a szerencsejáték-adósságai miatt ment bele a 2. világháborúba.

Finn: Semmi sem olyan fontos ezen a Földön, mint népeink megőrzése, ez az egzisztenciális skálán szó szerint még fontosabb téma, mint a saját életünk. A zsidóké az összes média, de még mindig van internetünk, amely az egyetlen elérhető eszköz arra, hogy üzeneteket juttassunk el a tömegekhez abban a reményben, hogy felébresztjük őket… Nincs ennél fontosabb tennivaló. Ha folytatjuk az utat, amelyen jelenleg haladunk, és nem távolítjuk el a zsidókat és a fehér népirtó politikájukat, a népünk örökre eltűnik. Volt egy árja fehér faj, amely elhagyta Európát, és letelepedett Észak-Indiában. Mostanra már rég kihalt, mert nem tartotta távol a barnabőrűeket. Egyszerű matematikai tény, hogy mivel a fehér fajok K-szelekciós tenyésztést használnak (kevés utód, nagy erőfeszítés velük szemben, mint az elefántok), míg a barnabőrűek R-szelekciót (sok utód, alacsony erőfeszítés, mint a patkányok), ha folytatjuk ezt az utat, amelyre a zsidók tettek minket, és a barnabőrűeket közénk kényszerítették, akkor végül túlszaporodnak minket, és a fajunk kihal, mint ami Indiában történt. Szeretnéd, hogy a jövő világ úgy nézzen ki, mint India? Azt akarod, hogy a gyerekeid ilyen világot örököljenek? Persze, hogy nem. Az egész jövőnk azon múlik, hogy elég ember fedezze fel a zsidókérdést, és hogy kiüldözzük őket és a barnabőrűeket, akik megfertőzték a társadalmainkat, mielőtt túl késő lenne.

Brit (troll): A rendőrség már beszélt a szélsőséges szélsőjobboldali fehér szupremácista hamis jelentésekről, amelyek szerint egy babakocsis férfit megkéseltek. Nyilvánvalóan rasszisták terjesztenek téves információt, mivel a babakocsiban nem volt csecsemő. Emlékeztető, hogy az online félrevezető információt terjesztő személyek érezni fogják a törvény erejét, és legalább 2-3 év börtönre számítsanak. Az igazság az, hogy ennek a gyilkossági kísérletnek az alanyát nem nyakon, hanem vállon szúrták. Szívás szélsőjobbos rasszisták. A férfi fehér volt, és megpróbálta a rasszizmust és a szélsőjobboldali gyűlöletet egy bevándorló késére kenni.

Német (troll): „Vállon szúrták – kezét a nyakához szorítja”. Micsoda abszolút retardált, valószínűleg ezért volt olyan erős a vérzés, mert nem a megfelelő helyre tette a kezét. Valószínűleg azért csinálta, hogy rosszabbnak tűnjön a dolog, mint amilyen volt, hogy megpróbálja rossz színben feltüntetni az új britet… Tipikus szélsőjobboldali söpredék.

Finn: Szent szar, milyen kibaszottul hazudnak. A videón jól látható, hogy nyakon szúrták.

Amerikai: Természetesen a rendőrség szerint a fehér férfi volt a hibás. Mi mást mond valaha is? Mintha a saját népét tekintené az ellenségének.

Spanyol: Mindnyájan szabadkőműves démonok. Nem közülünk valók. Hűségesek a globohomóhoz, azért fizetik őket, hogy a sátán uralmát szolgálják a Földön, büszkék rá, és élvezik… De ma a templom is szabadkőműves. A legtöbben közületek /pol/ testvérek nem tudjátok ezt, de a vizigót, iszlám előtti Spanyolországban a papokat ugyanúgy megvették a biboldók és a muszlimok, mint most. És tudjátok, hogy mi történt ezután. Igaz, hogy ma idióták vagyunk az akkori férfiakhoz képest, de most Oroszország és Kína a szövetségesünk. Meg tudjuk oldani ezt, tesók, soha ne essetek kétségbe.

Ír: A Telegramot be kell tiltani az ilyen videók terjesztése miatt. A tájékozottság veszélyes a zsidók demokráciájára nézve.

Hírdetés

Japán: A balosok és a normik akkor fogják meggondolni magukat, amikor látják, hogy a hatalom szele megváltozik, nem pedig valamilyen erkölcs vagy felismerés miatt.

Finn: Ez különösen igaz a nőkre. Utálom, amikor retardált kommentelők a nőket hibáztatják azért, amire genetikailag hajlamosak – követni a csordát és azt, amit társadalmi konszenzusnak gondolnak. A zsidók felismerték ezt, és pontosan ezért alakítanak ki konszenzust a tulajdonukban lévő médián keresztül, amikor ellenőrzik, hogy mit látnak a normik, és szándékosan félrevezetik őket, a csorda pedig követni fogja útmutatásukat a saját pusztulása felé. Nem szabad elfelejtenünk, hogy a nők az NSDAP legbuzgóbb támogatói közé tartoztak – mindig a győztesbe kapaszkodnak, és oda mennek, amerre a szélirány fúj. Nem szabad nyafognunk emiatt, egyszerűen vissza kell vennünk az irányítást, és el kell kezdenünk vezetni, ahogy kell, és a nők (és a normi férfiak) követni fognak. A zsidó fizikailag gyönge, a legbelterjesebb faj a Földön, tele genetikai betegségekkel. Ha rátüsszentesz, szétesik. Egyedüli képességei a hazugság, a megtévesztés, a kizsákmányolás és a felforgatás, de erőben és bátorságban a fehérek abszolút felülmúlják. Egyszerűen át kell vennünk az irányítást, és határozottan fel kell lépnünk ellenük, el kell távolítanunk őket és vissza kell vennünk az irányítást a társadalmaink felett. Miután a zsidó elment, könnyű hazaküldeni a többieket, akik túl sokáig maradtak.

Spanyol: A kár már megtörtént. Nálunk a bevándorlás 2000-ben kezdődött, ma kimész a saját spanyol városodban, és csak idegeneket fogsz látni, ugyanez a helyzet sok faluban is. De az igazi szar csak most kezdődik.

Finn: Miután 700-ban a zsidók hátba szúrták a spanyol befogadó nemzetet azzal, hogy összejátszottak a mórokkal, várkapukat nyitottak meg előttük, információkat szolgáltattak nekik, lehetővé tették az inváziójukat, 700 évbe telt, mire a Reconquista visszaszerezte az elvesztett területeteket, de megtette, és 1492-ben végleg kiűzte a muszlimokat és a zsidókat. Természetesen néhány zsidó nem ment el, és így született meg a spanyol inkvizíció, amely gyökerestül kiirtotta a zsidók felforgató, ellenséges törzsét. Nem véletlen, hogy ez egyben a felfedezések korszakának kezdetét is jelentette, és az országotok valaha volt legnagyszerűbb időszakát. Csak miután a [francia forradalom] elterjedt Spanyolországban, az inkvizíció elhalt, és a zsidó befolyást visszaengedték, a spanyolok vagyonát újra elkezdték kifosztani, és már nem voltak nagyhatalom. Ha másért nem, legalább bosszút állni a zsidókon azért, amit tettek, nemcsak igazságos, hanem kifizetődő is. Biztos vagyok benne, hogy Európát meg lehet menteni, de ha nem, akkor legalább a zsidóknak fizetniük kell a lerombolásáért.

Hajtóvadászat fehérekre. Aki most szó szerint a csatornában keres menedéket, annak az ősei egykor meghódították a világ egyharmadát. Most is elmegy megvédeni az izraeli zsidókat Irántól, csak a saját fehérnépét nem képes megvédeni otthon a muszlim/néger martalócoktól, akiket a zsidók telepítenek a nyakára. Ez a szánalmas jelenet tökéletesen illusztrálja Britannia mostani állapotát

Német: Azt hiszem, közeledik az az idő, amikor el kell kezdenünk kitakarítani őket, és mindenki kezdi felismerni, hogy a dühöngő kurvák és pedofilok, akik jelenleg uralkodnak felettünk, azt remélik, hogy a (muszlimellenes) dühöt Izrael javára fordíthatják, de nem hiszem, hogy sokan bedőlnek ennek, és külföldre akarnak menni (katonaként) és meghalni értük ahelyett, hogy otthon összpontosítanának a problémára.

Mexikói: Ezért vannak fegyvereim, hirtelen sok lett a néger Haitiről. Remélem, az isteneik arra utasítják őket, hogy semmiképpen se szórakozzanak velem vagy a szeretteimmel. Európában, Szubszaharában és Indiában találkoztam négerekkel, és azonnal radikalizálódtam ellenük.

Republikánus: Európában most minden nap van késelés. Mikor fognak felébredni?

Ausztrál: Mindig is voltak. Londonban többtucatnyi van minden nap.

Náci: Megpróbálni a négereket civilizálni olyan, mintha a szelet próbálnánk elkapni egy hálóban.

Brit: Többszögű támadásra van szükségünk a normik ellen, és az egyik ilyen szögnek arra kell összpontosítania, hogy a félelem lángját szítsa az elméjükben minden alkalommal, amikor ilyesmi történik.

Német: Teljesen így van, tesó. Én biztosan nyomni fogom a témát az élő csetelésekben. Legyen olyan, mint egy fülféreg, hogy ne tudják kiverni a fejükből azt a képet, hogy a srácnak vér spriccel a nyakából, és hogyan hazudnak nekik a ZOGbotok erről is, hogy a válla volt. Veszélyben vagy, és senki nem jön, hogy megmentsen, a rendőrség a képedbe hazudik és gyűlöl stb.

Nepáli: A normik csak bejelentik a videódat és letiltanak. Úgy gondolod, hogy a normikat ok nélkül hívják normiknak?

Ausztrál: Elegem van abból, hogy megpróbálom felvilágosítani a normikat, és a poklot kapom cserébe.

Nepáli: Egyetértek. Még ha erővel ki is nyitod a szemüket, és megmutatod nekik az összes videót, amelyen muszlimok és négerek ölik őket, akkor sem fogják elhinni, hogy eredendően rossz emberek.

Brit: Értelmetlen ezeket a videókat normiknak mutogatni, mert arra lettek kondicionálva, hogy „szélsőjobboldali propagandának” tekintsék őket, és csak azt szajkózzák, hogy „a fehér ember biztosan mondott valami rasszista dolgot”.

Brit: Nem azt mondom, hogy van valami mágikus videó, amely hirtelen meggyőzi a normikat bármiről, csak azt, hogy a videók valószínűleg jobban működnek, mint a szavak, hogy azonnali negatív érzelmi reakciót hozzanak létre, amely felhasználható arra, hogy idővel aláássa a kondicionált állapotukat. Tényleg meg kell közelíteni a normikkal való bánásmód témáját az összes jó tanáccsal.

Nepáli: Azt hiszem ez az emberek mentális tulajdonsága. Egyeseket norminak szántak. Nem lehet rajtuk segíteni. Ezek az emberek elveszett ügy. A normik sohasem lehetnek öntudatosak, és nem képesek a csordán kívül gondolkodni. Máskülönben a paradicsomban élnénk. Szeretjük hibáztatni a bibsiket és az amerikaiakat a világ szenvedéséért, de talán csak kihasználják a normikat és az elméjüket. Talán mindent tudnak róla, és arról, hogy hogyan kell irányítani őket. A normik elméjét nem lehet megváltoztatni.

Brit: Még akkor is, ha valóban úgy véled, hogy a normik csordaagyú retardáltak, ha rá lehet őket venni arra, hogy egy adott módon „gondolkodjanak”, akkor rá lehet őket venni arra is, hogy másként „gondolkodjanak”.

Nepáli: Az elméjük olyan, mint az agyag, amiből kerámiát készítesz. Már megformálták, felmelegítették és megszilárdították, nem lehet valami mássá átformálni őket. Az egyetlen logikus módszer az, ha megtörjük őket, ha akadályt jelentenek a küldetésünkben.

Amerikai: Sokkal könnyebb becsapni valakit, mint meggyőzni arról, hogy becsapták.

Ír: Az igazat megvallva, ha a mai nyugati férfi nehéz helyzetbe hozná ezeket a veszett kutyákat azzal, hogy harcol, ez a szar nem történne meg olyan gyakran, mint most. Talán most van itt az ideje annak, hogy felmérjük, hogyan nevelik a fiúkat. Nehéz leküzdeni a fiúk elnőiesítését a mai liberális-retardált nők által, de meg kell próbálni, mert úgy tűnik, hogy az állam fütyül rá, hogy a gazdasági háziállatai mit csinálnak.

Brazil: Ez a videó összefoglalja életem történetét.

Brit: Nem a zsidók kényszerítik a pakisztániakat arra, hogy megerőszakolják a gyerekeinket. Mindent tudok a zsidókról. Szövetséget akarsz a muszlimokkal, a zsidók legyőzéséhez? Kibaszott jó szerencsét hozzá, mert nem fog megtörténni, kövekkel törik be a fehér fejedet, ha alkalmuk adódik rá.

Brit: Folytasd csak a muszlimok és a barna bőrűek hibáztatását a bajaidért. Soha nem is fog megfordulni a fejedben, hogy te vagy az oka annak, hogy szar az ország.

Brit: Ők azok, akik egymillió gyereket erőszakoltak meg az országomban, és etnikailag lecserélnek engem. A zsidók is tudnak baszakodni, de nem ők jelentik az egyetlen problémát. Az álmod a pakisztániakról és a feketékről, akik fehér lovon leszállnak és megmentik a fehér fajt a zsidóktól, gyönge elméjű. Légy igazi férfi, és harcolj a fajodért!

Svájci: Nos, halálra késelhetnek titeket, és elveszíthetitek az országotokat, de legalább (a támadóitok) nem németül beszélnek. Ha-ha-ha.

Amerikai: Ezt a videót terjeszteni kell minél szélesebb körben. Biztos vagyok benne, hogy a bong (a britek gúnyneve – H. T.) rendőrség letartóztatja azokat, akik megnézik, vagy csak megosztják, de csak azért is ezt kell tenni. Egy bong apát, aki a gyerekét tolja babakocsiban, meggyilkolnak hódító szarbőrűek. Megérdemeltétek brit buzik, ahogyan hagytátok a népeteket és a kultúrátokat kiirtani egy nemzedék alatt. Meggyilkolnak titeket az utcán hódító szarbőrűek, és nem tesztek semmit. Ez a sors vár mindnyájatokra.

Valaha így intézték a britek a négerproblémát

Amerikai: Ha a fickó nem halt meg, a támadó hónapokon belül újra az utcán lesz. Végül is helyet fognak csinálni a börtöneikben a fehér fickók számára, akik a bevándorlás ellen beszélnek, ami súlyosabb bűncselekmény, mint egy gyilkossági kísérlet.

Svéd: Nos, nem tudod, hogy ha egy barna személy megöl egy britbongot, az csak egy halott személy, de ha egy brit mond valami csúnya szót, az népirtáshoz vezethet, így aztán egy csúnya szót mondani potenciálisan 6 gorillion zsidó meggyilkolását jelenti!!!

Kanadai: Egy újabb fajüldöző poszt a megfelelő kontextus nélkül. Ahelyett, hogy rasszista szidalmakat szórsz, mint a birka, aki vagy, talán szánj egy percet arra, hogy átgondold, hogy mi történt, mielőtt a kamera elkezdett működni. A fehér fickó kimondta az n betűs (néger – H. T.) szót? Ő kezdte a verekedést?

Amerikai: „Embert ölni igazságos, ha olyan szót mond, amit nem szeretek.” Te retardált vagy, vagy troll. Mindenképpen vedd igénybe az országod egészségügyi ellátását, ami alatt azt értem, hogy egy orvos segít megölni magad.

Svéd: Ami a kontextust illeti: egy apa sétáltatja a csecsemőjét, 50-es IQ-jú homo erectus néger majmok zaklatják, és egy néger majom kétszer nyakon szúrja.

Fehér szupremácista: Ha a válaszod arra, hogy négernek neveznek az, hogy agyonszúrod az illetőt, akkor annak a személynek 100%-ban igaza volt, mert ez a néger viselkedés.

Finn: Az n betűs szó kimondását sohasem lenne szabad rendben levőnek tartani. Ha kimondod, számíts a következményekre. Helsinkiben sohasem úszod ezt meg, még ha sikerülne is elfutnod a színesbőrűek elöl, a rendőrség letartóztatna gyűlöletbeszédért. Finnország kiáll a színesbőrűek mellett a fehér felsőbbrendűség ellen.

Román: A következő holokauszt globális lesz. A következő 100 évet a faji dzsihád fogja jellemezni.

Francia: Nos, legalább már nem vagytok (britek) az EU-ban, így a probléma megoldódott. Ha-ha-ha-ha-ha…

Brit: Mi semmiképpen sem vagyunk európaiak.

Brit: Inkább legyenek muszlimok itt, mint franciák bármikor.

Francia: Úgy legyen, haver!

Brit: Köszi a megértést. Mi sohasem maradhattunk volna az EU-ban, amíg Franciaország ott van, mert ez egy tarthatatlan helyzet.

Brit: Egy újabb nap, egy újabb ok a négerek gyűlöletére. Ezek az állatok sohasem fogják elérni az emberi státuszt.

Konföderációs: Texasiként feldühít, amikor azt látom, hogy Európa mennyire elpuhult és elbuzult. Mi történt azzal a hardcore agresszióval, amit a háborúk alatt láttunk? Szerencsére a mi erőszakos bűncselekményeink négerek négerek ellen, meszticek meszticek ellen. A fehéreket békén hagyják két okból: 1) Fel vagyunk fegyverkezve 9 mm-es pisztollyal vagy késsel. 2) A szarbőrűek tudják, hogy az utóhatás rájuk nézve rosszabb, mint amit a zsaruk tennének.

Brit: „Mi történt azzal a hardcore agresszióval, amit a háborúk alatt láttunk?” Két pusztító világháború után kétszer is meggondolja bárki, hogy újra belevágjon-e, és az USA nem akarta, hogy európai vazallusai egymás ellen harcoljanak, amikor a Szovjetunióra kellett volna irányítani őket. A kemény hatalom nem elég, a valódi ellenőrzéshez kemény és puha hatalomra van szükség, ezért Európa az amerikai kultúra, pénzügyek és kereskedelem fogyasztójaként, valamint az amerikai hadseregtől való majdnem teljes függőségben erősen amerikanizálódott. Most, hogy az amerikai kultúra majdnem teljesen leépült, de európai puha hatalmi perverziója csak erősödött, a jelenlegi forgatókönyvhöz jutottunk. Degeneráció, leépülés és gyengeség.

Amerikai: Európa egy hihetetlen szarfészek lett. Tulajdonképpen őrültség látni, hogy az európaiak egyáltalán becsmérlő megjegyzéseket tesznek az amerikaiakra, tekintve, hogy olyan országokban élnek, amelyekben szó szerint illegális megvédeni magukat és a tulajdonukat, vagy bármi másnak lenni, mint lábasjószágnak, amit a politikusok és a migránsok lemészárolnak.

Argentin: Mikor értitek meg ti gyenge buzik, hogy vagy öltök, vagy megölnek titeket? Ezek az állatok szívesen betörnek az otthonotokba, megerőszakolnak és kigúnyolnak titeket. Tegyetek valamit. Harcolnotok kell.

Brit: A gyengéket ki kell selejtezni, Pablo. Ha négyszemközt beszélnék ezzel a fiatalemberrel, és azt mondanám neki, hogy minden szarbőrűt deportálni kell, mit gondolsz, mit reagálna? Sok-sok faszfejnek kell meghalnia, hogy a maradék népesség felébredjen.

Argentin: „A gyengéket ki kell selejtezni, Pablo.” A gyenge ember egyszerűen az, aki még nem erős. Egy csecsemő gyenge. Azt mondani, hogy a csecsemőket ki kell selejtezni, mert nem tudnak egyedül életben maradni, badarság. A modern kultúra gyengévé teszi a férfiakat. A kultúra megváltoztatására van szükség. „Mit gondolsz, mi lenne a reakciója?” Ha nem tudod megmagyarázni az embereknek, hogy miért kellene egyetérteniük veled, akkor nincs okuk egyetérteni veled. Mondd ki az igazat. Mutass be érvényes és megcáfolhatatlan érveket állításaid alátámasztására. Az emberek egyet fognak érteni veled. „Sok faszfejnek kell meghalnia ahhoz, hogy a megmaradt népesség felébredjen.” Addigra a néped és az országod eltűnik. Nem marad semmi, amit meg lehetne menteni.

Birmingham – a jövőbeli britanniai kalifátus fővárosa

Brit: „Nem marad semmi, amit meg lehetne menteni”. Néhány ideológiailag motivált fehér férfival és egy dömperrel naponta ezrektől lehetne megszabadulni. Fájdalmas nézni, de a nagy esemény még messze van.

Argentin: Vagy vak, vagy téveszmés, vagy csúcsgoj vagy. Nem marad semmid, amit megmenthetnél. Bármilyen kisebbségi fehér brit lakosság is létezik, az semmi lesz a barna/néger hordákhoz képest.

Japán: Amikor a négerek viszonylag kis számban vannak, akkor megfelelően viselkednek (amennyire csak tudnak), így nem tűnnek túl szörnyűnek, mert a) elkülönülnek és b) a legjobb formájukat hozzák. Amikor domináns frakcióvá válnak, akkor lekerül az álarc, és még a néger „barátaid” is meg fognak ütni az utcai hitelességükért

Náci: A négert gyilkossági kísérlet helyett csak testi sértéssel vádolják. Még börtönbe sem fog kerülni.

Brit: Az a tény, hogy a nyakán vágta meg, gyilkossági kísérletnek minősül, de természetesen a törvény és a rend már nem létezik. Miért követjük még mindig a szabályokat?

Amerikai: És rövidesen ilyen lesz minden kisváros Európában.

Anarchista: Jó. A karma szívás, mi? Legalább a Föld gyógyulni fog, szemben a fehérekkel, akik megerőszakolják és szennyezik a Földet. Minden fehér európait szén-dioxid-adóval kellene a feledés homályába taszítani.

Indiai: Miért ilyen retardáltak a fehérek? Mintha tényleg meg kéne ölnöd magad, amiért ilyen hülye vagy. Miért próbálsz meg egyáltalán harcolni egy fekete testvérrel? Tudod, mi lesz ennek a szarnak a vége.

Négertréning a londoni utcákra

Amerikai: A fehér kultúra értékeli mind az udvarias modort, mind az úriemberi és sportszerű harcot. A fehérek tévesen azt hiszik, hogy a világ minden népe úgy viszonyul ezekhez a dolgokhoz, ahogyan ők. Ezért a fehéreket váratlanul éri, amikor azt hiszik, hogy egy az egy elleni ökölharcban vannak, és az ellenfél hirtelen elővesz egy kést, vagy 10 barátja összeáll ellenük. A fehérek civilizálták a barbár és primitív élet minden aspektusát, ami jó, de az Achilles-sarok az, hogy azt feltételezik, hogy ez mindenkinek természetes. Ez nem így van. Csak a fehéreknek természetes.

Norvég: Azt hiszik, hogy nagyon félünk. Azok a kemény Gucci-sapkás és Moncler-kabátos négerek. Kibaszott buzik a brokkolis hajukkal és a patkányképükkel. Csak kisfiúk, akik elmenekültek a háború és a szegénység elől. Gyávák. Az európaiak még el sem kezdték a védekezést. Törvények, bíróságok, rendőrség, közvélemény, még minden a megszállókat kényezteti. Teljes védettséget élveznek ezek az arrogáns kis patkányok. Nem képesek felfogni, hogy mennyire kiváltságos helyzetben vannak. Képzeljünk el egy olyan Európát, ahol az éberség és a megszállókkal szembeni erőszak nyilvánosan elfogadott, sőt bátorított lenne. Egy olyan Európát, ahol az egyenruhás fehér férfiak már nem a többi fehér embert csípik nyakon, hanem úgy bánnak az idegen söpredékkel, mint a kártevővel. A mai pedofilvadászok fényt jelentenek az alagút végén. Ez lényegében jobboldali erőszak, amelyet nyilvánosan elfogadnak. Most a pedofilokért jövünk, a buzikért és a transzikért majd később. Végül a betolakodókért is el fogunk jönni, amint a közvélemény a mi javunkra változik. Ha ezek a néger vadállatok továbbra is európai gyerekeket gyilkolnak az utcáinkon, akkor ez sokkal hamarabb meg fog történni, mint gondolnátok.

Amerikai: Találjuk ki, hogyan fog alakulni a rendőrségi nyomozás és a tárgyalás? A négerek meg fogják úszni a gyilkossági kísérletet a „rasszista szidalmak” miatt. Az apát, a feleséget letartóztatják, a gyereküket elveszik, és néger otthonba teszik a megfelelő neveléshez. A négereket késviselésért 5 hónap börtönre ítélik. Az apát tíz évre ítélik, mert olyan szavakat használt, amelyek erőszakot váltottak ki a négerek ellen.

(Fordította – H. T.)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »