Késelés a győri iskolában: lépett a szakképzési centrum

Késelés a győri iskolában: lépett a szakképzési centrum

Szakpszichológusok elhelyezésén és a házirend szigorításán gondolkodnak abban az iskolában, ahol csütörtökön egy diák többször megszúrta tanárnőjét – hangzott el az M1 Híradójában.

Gede Eszter, a Győri Szakképzési Centrum kancellárja azt mondta: végig kell gondolni, hogy milyen szigorításokkal, kontrollal tudják kézben tartani a dolgokat.

Hírdetés

Ezzel együtt az is nagyon fontos, hogy felhívják a tanárok, diákok figyelmét arra, hogyha bármelyik diáknál problémát észlelnek, vagy meggondolatlan kijelentéseket hallanak, azt nem szabad félvállról venni – tette hozzá.

Az M1-en azt is elmondták, hogy az iskolában a pénteki tanítás osztályfőnöki órával indult. Az érintett osztályhoz pszichológusok is érkeztek. A megkéselt tanárnő állapota stabil.

Az Infostart is beszámolt a csütörtöki iskolai késelésről, a győri Jedlik Ányos Gépipari és Informatikai Szakgimnáziumban óra közben egy 17 éves fiú többször megszúrta 51 éves matek-fizika tanárnőjét, akit súlyos, de nem életveszélyes sérülésekkel vittek kórházba. Az osztálytársai szerelték le a fiút, aki szemtanúk beszámolója szerint ezek után beült a tanári székbe, és ott megvárta a rendőröket.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »