Kért is, meg nem is elnézést Hamilton

Kért is, meg nem is elnézést Hamilton

A címvédő és hatszoros Forma-1-es világbajnok Lewis Hamilton burkolt bocsánatkérést fogalmazott meg az Instagramon azok után, hogy a múlt hétvégi Orosz Nagydíjon az őt 10 másodperces időbüntetéssel sújtó versenybírókat kritizálta.

A 35 éves brit pilóta ugyan nem utalt vissza a Szocsiban történtekre, de azt írta, ő is csak ember és folyamatosan tanul.

amikor problémákkal találom szembe magam, de az ember nem mindig reagál a várakozásoknak megfelelően a feszült helyzetekben” – osztotta meg gondolatait követőivel Hamilton, aki két szabálytalanul elvégzett próbarajt miatt kapott időbüntetést Oroszországban, és hiába indult a pole pozícióból, végül csak harmadik lett.

A vb-pontversenyt most is vezető pilóta így

Hírdetés

még nem tudta beállítani a legendás hétszeres vb-győztes Michael Schumacher 91 futamgyőzelmet számláló rekordját.

Hamilton az orosz GP után kritizálta a versenybírókat, ugyanakkor sokan őt is hibáztatták, a nemzetközi sajtóban pedig több helyen arról írtak, hogy a címvédő nem ismeri a szabálykönyvben foglaltakat.

„Én is csak egy ember vagyok, és nagy szenvedéllyel teszem mindazt, amit teszek” – fogalmazott az Instagramon Hamilton. „Minden nap tanulok, fejlődök, és levonom a következtetéseket a történtekből. Köszönöm mindenkinek, aki továbbra is támogat engem, és velem együtt küzd.”

A hetedik vb-címének megszerzése felé haladó brit sztár jövő hétvégén,

a nürburgringi Eifel Nagydíjon próbálhatja meg ismét beállítani Schumacher csúcsát.


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »