KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

A mai napon fantasztikus kérdéseket intézett hozzám a Czinkóczi Sanyi a 444-től. A kérdéseket és elküldött válaszaimat ezúton közlöm:

„Kedves Zsolt,

a Politico szombati cikke szerint a Black Cube nevű cég szolgáltatta az információkat ahhoz a cikksorozathoz, amit választások előtt a Migration Aidről és más szervezetekről közölt a Magyar Időkben. Ezzel kapcsolatban lennének kérdéseim.

Ki bízta meg a céget az információk megszerzésével?

Mit kért a cég az információk megszerzésért? Ki fizetett a cég szolgáltatásaiért?

Ön kereste meg a céget vagy a Black Cube jelentkezett Önnél?

Ön személyesen találkozott a Black Cube képviselőivel?

Megengedték Önnek, hogy megismerje a felvett beszélgetések teljes tartalmát?

Ki vágta meg a beszélgetésekről készült felvételeket? A beszélgetésekről készült hangfelvételeket egészben kapta meg, vagy Önhöz is megvágott formában jutottak el?

Segítségét köszönöm!

Hírdetés

Üdvözlettel:

Czinkóczi Sándor

újságíró, 444.hu”

És a válaszok:

Kedves Függetlenül Alapos, Sziporkázó Sándor!

Válaszaim a kérdések sorrendjében:

1.: Én bíztam meg a céget az információk szerzésével. Jómagam ’67-ben lettem a Moszad ügynöke, a szír háború alatt szerveztek be. Előtte a szír hadsereg állományában voltam a Tej, tejpor és Egyéb Tejkészítmények Terjesztési Ellátási főparancsnokságán (TETTE), de a háború alatt kinyílt a szemem és beadtam alijázási kérelmemet. Ennek során szerveztek be a Moszadhoz.

2.: A cég az információk megszerzéséért cserébe azt kérte, hogy 2018. június 26-án, kedden helyezzek el egy cikket a Magyar Időkben, amely cikk végén írjak le egy zsidó viccet, így kiváltva a „Magyarországon tombol az antiszemitizmus” hörgését, miáltal tökéletesebben tudom konspirálni magamat és valós szándékaimat. (Ez nem sikerült.) És még azt is kérték, hogy édesanyám receptje szerint készült pászkát vigyek titokban a fedett lakásba.

3.: A cég szolgáltatásaiért Soros György fizetett.

4.: A céget természetesen én kerestem meg, illetve ez így nem pontos. Mivel elmúltam 50 éves, és már nem tudok egy levegővel felszaladni az Everestre, ezért automatikusan átkerültem a Black Cube állományába, és mint kiszolgált Moszad ügynök szintén automatikusan vezető pozíciót kaptam a cégnél.

5.: Több alkalommal is találkoztam a cég képviselőivel, mint mondottam, a cég eleve én vagyok. Ezeken a találkozókon több alkalommal jelen volt Soros György, aki egyszer elhozta Új Pétert is, egy másik alkalommal pedig Slamó bácsit a Dohány utcából, de ő csak azért volt jelen –ismétlem, egyetlen alkalommal-, hogy átadjon egy levelet Soros Györgynek és megkérje, vigye ki magával New Yorkba. Erre azért volt szükség, mert Slamó bácsinak ott él egy öccse, akinek kóser hentesboltja van. 

6.: Nem kellett megengedjék, hogy megismerjem a felvételek teljes tartalmát, ugyanis a felvételeket magam készítettem. Ez ügyben Tom Cruise volt a konspirációs társam, tőle tanultam meg ügyesen álarcokat készíteni, amelyek megtévesztésig hasonlítanak az eredeti arcra. Így egyik alkalommal Czinkóczi Sándornak, máskor Dúró Dórának, egy alkalommal pedig Cristiano Ronaldónak álcáztam magam, bár ez utóbbi akció majdnem balul sült el, ugyanis megrohantak a rajongók, és félő volt, hogy az autogramok elemzése során az ellenséges titkosszolgálatok rá fognak jönni, hogy valójában nem Ronaldo beszélgetett a célszeméllyel, hanem én. (Ekkor már erősen figyelt engem az orosz titkosszolgálat éppúgy, mint a CIA és az MI6, ugyanis képbe kerültem a londoni mérgezések kapcsán is, de erről majd egy másik alkalommal beszámolok önnek.)

7.: A beszélgetések tartalmát természetesen én vágtam meg, hiszen a beszélgetések egészének tartalma is nálam és csak nálam volt.

8.: Te figyelj! Te tényleg ekkora fasz vagy? (Ja, ezt most már én kérdezem… elnézést…)


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »