Képviselet nélkül a nacionalizmus, vesztettünk

Ahogy az MH jósolta, maradt minden a régiben. Három jelöltünk veszített a médiahengerrel és  pénztengerrel szemben. A következő években kell építkeznünk, mert sem Magyarország nem fog jobban teljesíteni, se szebb jövő nincs, csak egy többarcú parlamenti egypárt. Mindegyik parlamenti párt elkötelezett a liberális mocsokrácia alaptabui iránt, a gyarmatosítás, a kivándorlás,  leépülés folytatódni fog. A magyar nacionalizmusnak és nemzeti radikalizmusnak nincs ma képviselete sehol.

Feladatunk azonban az erőviszonyok dacára továbbra is az, hogy felébresszük a magyarság etnikai azonosságtudatát, hogy saját fajtájukat támogassák az emberek, mivel jelenleg a szavazók nagyobb része a magyarnak beállított cionistákat, sírásóikat támogatja sajátjai és saját érdekei ellenében is, bármely nagyobb párt színeiben. Erről gondoskodik a politikai marketing és az egy kézben lévő média, a rezsihazugság és a többi hamis szólam. Miközben Paks II mutatja, hogy a valóság az államadósság és a nyomor további növelése.

Hírdetés

Előrelépésre csak akkor van esély, ha programunkat elhintve felfogják, hogy amíg nem ellenőrzik a pártvezetők családi hátterét és előéletét, addig bármely nemzetinek beállított klubba is beszivárognak a cionisták.

A Magyar Hajnal három jelöltjének megköszönjük a szinte reménytelen szélmalomharcban való helytállást, folytatjuk.

magyarhajnal.com


Forrás:magyarhajnal.com
Tovább a cikkre »