Képeken a robbantó, 10 milliót kap a nyomravezető

Képeken a robbantó, 10 milliót kap a nyomravezető

A Police.hu rendőrségi hírportál cikke szerint 135 fős nyomozócsoport állt rá a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda állományából a Lehel úti pénzintézetnél történt robbantásos bűncselekmény felderítésére. A nyomravezetőnek 10 millió forintot ajánlott fel az országos rendőrfőkapitány.

A Police.hu rendőrségi hírportál cikke szerint 135 fős nyomozócsoport állt rá a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda állományából a XIII. kerületi Lehel úti pénzintézetnél történt robbantásos bűncselekmény felderítésére.

Folyamatosan ellenőrzik az információkat

Az elkövető azonosítására, elfogására nyomozócsoport az eltelt idő alatt számos nyomozási cselekményt elvégzett. A széleskörű adatgyűjtés során beszerzett információkat folyamatosan, a nap 24 órájában ellenőrzik, értékelik, folyamatos a helyszínen rögzített nyomok értékelése – írja a portál.

Hírdetés

Hozzáteszik, a nyomozócsoport létszáma bővíthető, az országos rendőrfőkapitány intézkedik szükség esetén további erők és eszközök azonnali biztosítására. A nyomozás a teljes szakértői vizsgálatok, bizonyítás tekintetében elsőbbséget élvez – hangsúlyozzák.

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda robbanóanyaggal vagy robbantószerrel visszaélés bűntett és közveszély okozása bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytatja az eljárást a jelenleg ismeretlen tettes ellen.

Fekete bukósisak, nagymotor

Felhívják rá a figyelmet, hogy a bűncselekménnyel összefüggésben a rendőrség keresi, azt a fekete bukósisakot, sötét kezes-lábast viselő 180-185 centiméter magas ismeretlent, aki a helyszínről egy cross enduro jellegű, forgalmi rendszám nélküli, 125 vagy 250 köbcenti hengerűrtartalmú, robogónál nagyobb méretű motorkerékpárral elhajtott.

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda a 06/80-620-107 zöld számon és a 107, 112 központi segélyhívókon várja azok hívását, akik bármilyen információval rendelkeznek a bűncselekményről, vagy annak elkövetőjéről. Az országos rendőrfőkapitány bruttó 10 millió forintot tűzött ki a nyomravezetőnek.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »