Képek: tízszer szúrták és vágták meg Viktort a csörögi cigányok

Pintér kutyái szerint az élethosszig tartó sérülés 8 napon belül gyógyul. Orvosszakértő már feljelentette a rendőröket. Megjelent Száva Vince is a gyilkoscigányokat védeni (szerinte ők az áldozatok)! Nem rajtuk múlt, hogy életben maradt áldozatuk, Szabó Viktor, aki megengedte, hogy lefényképezzük. A horda szabadlábon, pedig visszaesők. Friss beszámoló.

Egész életében nyoma marad

A brutális csörögi cigánytámadás folytatása:

Pénteken az egyik tetűnél kinn volt Száva Vince megélhetési cigányvédő maffiózó és hitgyülis (amúgy Vona tanácsadójának, Barcs Endrének is jó barátja, lásd a fotót a végén). Ezek szerint hamarosan beindul a cigánymosdatás, hiszen ők éheznek, nincs munkájuk, már vagy egy hete nem tudtak lopni semmit, alig van pénzük alkoholra, tehát teljesen teljesen természetes, hogy ingerültek és ezért szétvernek egy kocsmát, összeverik a vendégeket és megnyomorítanak egy magyar embert.

A négy cigány az áldozat, mivel kirekesztik őket, nincs ingyen pia, a kocsma sem marad tovább nyitva miattuk, tehát kártérítés és busás segély jár nekik. Mindenképpen tenni kell valamit, talán csak a minél nagyobb nyilvánosság segíthet, ezért aki csak tudja ossza meg a f@szbukon, jelenjen meg minél több hírportálon, meg ahol csak lehet, mert ha beindul a liberális, cigányvédő gőzhenger, még a végén megússzák a tetvek!

Az ötből négynek már megvan a f@szbuk lapja. Itt van Száva Vincével: Oláh Benő.

https://www.facebook.com/beno.olah.3

A többi mocsok adatai az előző részekben: Újabb két arcot vagdosó cigány pofája és fb-je

Ezt hazudta Száva:

“Fotó ÉKE: A MEGTÁMADOTT ROMÁK, TELEPÜLÉSÜKÖN MEGALAKÍTJÁK AZ ÉKE JOGVÉDŐ EGYESÜLETET ! Oláh A, negyed magával kikapcsolódni vágyott egy Csörögi szórakozó helyen, amikor kb 12 fős társaság roma származásukat negatívan minősítették, rájuk támadtak sörös üvegekkek, ütleggel! A túlerő ellenére a támadók is megsérültek, ezt hivják jogos önvédelemnek. “

Száva és védence, Oláh Benő

Hírdetés

További képek a cigánycsürhe áldozatáról:

Balról a második Vona tanácsadója, Barcs Endre 168 órás újságíró, tőle jobbra Száva Vince hitgyülis cigányvajda 2013 nyarán az ún, roma holokauszt napján

Vona tanácsadója, Barcs Endre baloldalt, kettővel odébb Száva. A “roma holokausztra” emlékeznek 2013-ban

Hogy a retkek mennyire csak szórakozni akartak mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy ezek a cigánybűnözők már harmadszor voltak ott balhézni és előre rákészültek. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy  mire kitört a verekedés addigra az egyik kiment az autóhoz és járó motorral várta a többieket, így biztosítva a menekülést. Már a verekedés előtt villogtak a vendégeknek a késeikkel és egy bokszerrel, valamint az asztalokhoz hordták az üres sörös üvegeket, de ezek biztosan elengedhetetlen tartozékai a cigányok szórakozásának. Valamint egy helyi cigány, aki ismerte ezeket az állatokat, már a verekedés kitörése előtt távozott és azt mondta: “ő megy, mert itt nagy balhé lesz!”. A rendőrség a kést a helyszínen megtalálta és lefoglalta.

Jellemző, hogy ezek a hulladékok nyugodtan járkálhatnak egész évben fegyverekkel, míg egy magyart már egy különben szabadon tartható gázspréért vegzálhatnak.

Ezekről a szegény beilleszkedett, „jószándékú” cigányokról néhány köztudott tény:

Sajnos ítéletet nem kaptak ezekért a tetteikért, mert a sértettek meg lettek fenyegetve és vagy visszavonták a feljelentést, vagy nem is mertek tenni.

Tavalyi év végén Csörögben az Oláh család ugyan ez a négy tagja megtámadták a Baranyai családot. Ennek az volt az oka, hogy a Baranyai lány dobta az Oláh fiút és ezt nem hagyhatták annyiban.

Itt B. Zoltánnak szilánkosra törték a kezét, B. Pálnak szétnyílt a feje, egy utcában lakó ismerősüknek, aki segíteni akart kiverték két fogát.

Vácrátóton egy másik családot vertek szét szintén az ártatlan Oláhék, itt egy férfinek eltörték a karját és a bordáit.

Vácdukán pedig bezárt miattuk egy presszó, ott pedig a tulajdonos H Gézát és a szintén a presszóban dolgozó édesanyját verték meg.

Ezek alapján tényleg sikerült nekik teljesen beilleszkedniük.

A mostani magyar áldozat Sz Viktor beleegyezett, hogy megjelenjenek róla fotók. Küldöm ezeket is. Szerencséjére a vágások nagy része a fejét és nem az arcát érte, a hátán pedig bicskával szúrták meg. Az orvosszakértő megállapította, hogy  bicskával és üveggel összesen TÍZ!!! szúrás érte, tehát ez már gyilkossági kísérlet! Mert hirtelen felindulásból lehet szúrni egyszer, de mikor TÍZSZER!!! sújt le a cigány állat, az már ölni akar. Sajnos a váci rendőrségen ezt nem tudják, és szerintük egy olyan sérülés miután az áldozat arcát plasztikázni kell és ennek a nyoma az élete végéig elkíséri, nyolc napon belül gyógyul. Így az összes cigány mehet haza és ki tudja, ma este éppen hol akarnak majd „szórakozni!” Hiszen a sok munka után, ez jár nekik. Szóval aki ma, vagy a jövőben a környéken kocsmában, vagy presszóban tölti az estéjét barátai társaságában, jól nézzen körül, kik „szórakoznak” még a helységben.

Kovács – magyarhajnal.com


Forrás:magyarhajnal.com
Tovább a cikkre »