Képek a turul szárnyai alatt

Képek a turul szárnyai alattA Turul Iroda önkéntesei, habár korlátozottan is de folytatják tevékenységüket a közéletben. Mivel élő eseményeket nem tudnak a korlátozások miatt szervezni, ezért átköltöztek online felületre, és onnan próbálják a megye fiataljainak a mindennapjait felpezsdíteni.

Az ősszel rajtolt fotó- és videóverseny, ami a Changing View nevet viseli, elérkezett az utolsó fordulójához, ahol nem csak kategória, hanem végső győzteseket is hirdet az iroda. A fotóverseny témája az együttműködés, míg a videóé a szabadság.

Ez a megmérettetés lehetőséget nyújt a fiataloknak, hogy megosszák tudásukat, mint a fotó, mint a videó kategóriában. Nem számít, hogy valaki profi fotós felszereléssel rendelkezik, vagy épp egy mobiltelefonnal készít képeket, a zsűri külön díjazza a profi és amatőr fotósok munkáit, tehát minden fény- és mozgókép kedvelő fiatal jelentkezhet, minél hamarabb, hiszen a határidő december 15.

Hírdetés

Utolsó fordulóként az összesített ranglista is kialakul, minden pályamunkát díjaznak. A főnyeremény a két kategóriában 500-500 RON-nal megegyező vásárlási utalvány, a második 300-300, illetve a harmadik 200-200 RON értékben jutalomban részesül, valamint a kategória díjazottjai is jutalmazva lesznek. Az iroda célja, hogy a díjazottak részére szervezzenek egy továbbképzést, ahol szakemberek segítségével a fotózás rejtelmeibe kaphatnak betekintést, reményeink szerint a helyzet jobbra fordulásával és élőben is megvalósulhat.

Támogató az Európai Szolidaritási Testület/ Corpul European de Solidaritate és Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala. Főtámogató az LC Packaging Kft. Sepsiszentgyörgy.

Turulmadár Ifjúsági Iroda


Forrás:erdely.ma
Tovább a cikkre »