Keményen üzenetet küldött Cristiano Ronaldo

Keményen üzenetet küldött Cristiano Ronaldo

A Juventus csatára nem vett részt a FIFA díjkiosztó gáláján, helyette elővette a filozofikus énjét.

Cristiano Ronaldónál kevesebbet egyetlen meghívott futballistának sem kellett volna utaznia a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség hétfő esti gálájára, hiszen Torinóból Milánóba mindössze 140 kilométert kellett volna autóznia. A Juventus portugál világklasszisa azonban egyedüliként nem vette át az elismerést, amelyet az év csapatának tagjai kaptak. A távolmaradás oka persze lehetett az is, hogy noha jelölt volt az év játékosa címre Lionel Messi és Virgil van Dijk mellett, örök riválisa, Messi lett a díjazott. És persze az is lehet, hogy frissen szerzett sérülése miatt választotta inkább a pihenést.

Mindenesetre a gála idején az Instagramon posztolt Ronaldo egy fényképet, amelyen feltett lábbal olvasgat otthonában, a háttérben pedig a fia írja éppen a leckéjét. CR lírai hangulatban lehetett, mert ezt írta a kép mellé: „A türelem és a kitartás két olyan tulajdonság, amely megkülönbözteti a profit az amatőrtől. Minden, ami ma nagy, kicsivel kezdődött. Nem tudsz mindent megtenni, de mindent megtehetsz, hogy álmaid valóra váljanak. És ne feledd, hogy az éjszaka után mindig hajnal jön.”

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Hírdetés

Paciência e persistência sao duas caracteristicas que diferenciam o profissional do amador. Tudo o que hoje é grande um dia começou pequeno. Você não pode fazer tudo, mas faça tudo o que puder para transformar seus sonhos em realidade. E procure manter em mente que depois da noite sempre vem o amanhecer. LR

Cristiano Ronaldo (@cristiano) által megosztott bejegyzés,


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »