Kegyetlen kínzások után halt meg egy debreceni hajléktalan, elfogták a gyilkosát, R. Lászlót

Már előzetes letartóztatásban van az a 46 éves hajléktalan férfi, aki a gyanú szerint megalázta, megkínozta 50 éves társát Debrecenben – írja a Zsaru Magazin alapján a szerdai Bors. A férfi rendszeresen más hajléktalanokat fogadott egy lakatlan házban, bár erre semmilyen jogosultsága nem volt. Gyengébb társait megalázta, koldulással szerzett pénzeiket elvette, és kéregetésre kényszerítette őket.

Egyik áldozatát a rendőrök szerint egy hónapja szolgájaként használta, amikor egyik este dühös lett, mert az 50 éves férfi nem koldult össze elég pénzt. Arra utasította, hogy hason csúszva járuljon elé, majd a kutyáknál használt vezényszavakkal parancsolt neki. Ököllel és vascsővel verte, meggyújtotta a haját, ecetet locsolt az arcába, majd vízzel leöntötte. Ezután levetette a cipőjét és a kabátját, majd azokkal gyújtott be a cserépkályhában. A sérült férfit végül arra kényszerítette, hogy a betonon aludjon, majd kihúzta a lakásból az udvar közepére, és ma­gára hagyta.

Hírdetés

A rendőrök ott találtak rá. Kórházba vitték, de már nem tudták megmenteni az életét. Az orvosszakértői vélemény szerint a halálát kihűlés okozta. Január 24-én fogták el a rendőrök a kínzóját.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »