Kedvezményes kuponokkal lép a magyar piacra egy nemzetközi startup cég

Kedvezményes kuponokkal lép a magyar piacra egy nemzetközi startup cég

Globális kedvezményekkel tervezi meghódítani a magyar piacot a Promocodius. A nemzetközi kupongyűjtő oldal már 14 országban van jelen világszerte. Az összesen több, mint 11 000 online üzlet kedvezményes ajánlatát és 6300 jól ismert nemzetközi márka akcióját egybegyűjtő weboldal, egy határokon átívelő kedvezményes vásárlási lehetőséget hoz el Magyarországra.

A Magyarországon eddig elérhető kupongyűjtő oldalakhoz képest, melyek főleg belföldi és többségében budapesti ajánlatokkal rendelkeznek, a Promocodius sokkal szélesebb, nemzetközi kínálatot hoz el a magyar otthonokba. A Promocodius által közvetített kedvezményeket a regionális partnerek mellett, olyan globális kereskedők biztosítják, mint a Nike, Adidas, az Amazon, AliExpress vagy az Ebay.

14 ország, több ezer kedvezményes ajánlat 

A nemzetközi startup cég 6 évvel ezelőtt egy olyan kedvezményes kuponokat és promóciós kódokat összesítő globális weboldalt hozott létre, amely jelenleg már 14 különböző országban működik, az elérhető és különböző országspecifikus ajánlatokkal. A Promocodius jelen van többek között a skandináv országokban, Ukrajnában, Oroszországban, a Cseh Köztársaságban, Lengyelországban, az USA-ban, Kazahsztánban, Mexikóban, Fehéroroszországban, Törökországban és Spanyolországban.

A weboldalon az üzletek, márkák és egyes a kiemelt ajánlatok kategóriákban vannak rendezve és annak ellenére, hogy több, mint 120 féle kategória létezik, könnyű bennük keresni, átláthatók és gyorsan kezelhetők. A rendszeresen frissülő ajánlatokat egy 50 fős csapat folyamatosan ellenőrzi és szűri, így a vásárlás biztonságos, az ajánlatok hitelesek. Az új piaci szereplő előnye a többi hasonló hazai oldalhoz képest az, hogy több ország webshopjainak több ezer kedvezményes ajánlatát gyűjti egybe.

Így a magyar kereskedők és szolgáltatók akciós ajánlatai mellett a látogatónak ezentúl lehetősége nyílik arra is, hogy körbenézzen a külföldi webáruházak promóciós ajánlatai között is. A weboldal a napi ajánlatok mellett olyan globális kampányokra is figyelmet fordít, mint a Black Friday, Cyber Monday vagy a kettőt együtt is túlszárnyaló népszerűségben és bevételben egyaránt, a kínai webáruházak Single’s Day, vagyis a Szinglik napja kampánya. Ezt a promóciót minden év november 11-én tartanak meg.

Hírdetés

Szárnyal az online kereskedelem

A legfrissebb statisztikák szerint:

A gazdasági és egészségügyi világválság, illetve a hozzá társuló bizonytalan jövőkép következtében egyre inkább növekszik az emberek azon igénye, hogy a távolból, a otthoni karosszékből, kényelmesen és lehetőleg olcsóbban jussanak hozzá a megvásárolni kívánt termékekhez. Az online kereskedelem valósággal szárnyal.

A Promodius – azzal, hogy határokon átívelő globális piacot ölel fel és kedvezményeket kínál majd a különböző hazai és világmárkák árából egy helyen-, teljesen új és vonzó koncepciót hoz be a jelenleg ingatag magyar kuponpiacra. A közösségi kuponos vásárlás legrégebbi, legnagyobb és legnépszerűbb hazai képviselője a Bónusz Brigád ugyanis, csődvédelmet kért, mert a koronavírus okozta gazdasági hatások miatt jelenleg fizetési nehézségekkel küzd, leginkább az utazási szektor bedőlése miatt.

Ebben a bizonytalan helyzetben, egy stabil hátterű, megbízható globális játékos igen jól startolhat a piacon, hiszen az események és körülmények ellenére, az emberek kedvét nem vette el a kuponos vásárlástól, sőt! Fénykorában, az említett Bónusz Brigád oldal havi átlagban 1,4 millió látogatót vonzott. A jelenleg kialakult piaci rést akár a Promocodius is betöltheti, hiszen akciós ajánlataival a világ minden tájáról, összeszedve egy helyen, igazán megnyerő, ráadásul a háta mögött álló nemzetközi óriáscégek egyfajta bizalmat, biztonságos vásárlást sugallnak.

(X)


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »