Kedves Szocialista és Liberális Honfitársaim!

Kedves Szocialista és Liberális Honfitársaim!

A vasárnapi népszavazást illetően egyetlen kérdést kell tisztáznia magában mindenkinek, aki ellenzékinek, Fidesz-ellenesnek érzi magát: Orbán Viktor iránti utálata nagyobb-e annál, mint családjának, hazájának, közösségének szeretete? Ugyanis lehet gyűlölni egy-egy párt vezérét, lehet gyűlölni azokat, akikkel nem éretek egyet politikailag, erkölcsileg… (bár maga a gyűlölet árt, mert negatívan befolyásolja az ember józan ítélőképességét, rátelepszik a mindennapjainkra…).

Ma nem pártokról, nem eszmékről és nem ideológiákról van szó, hanem egy súlyos, és Európát tragikusan érintő történelmi helyzetről, amely helyzet következményeit és bekövetkeztét hazánk és a magyar lakosság érdekében késleltethetjük. És aki időt nyer, életet nyer… mondták a bölcsek. Mindössze arról szavazunk, hogy az Európai Bizottság kötelezően ne telepíthessen idegeneket és törvénytelenül Európába behatolókat hazánk területére. Semmi másról nincs szó ebben a népszavazásban, tehát hamis politikai prekoncepcióknak és hatalomvágyból eredő hazudozásoknak, Orbán-utálatból fakadó rossz értelmezéseknek ne üljünk fel. Nem a Fidesz érdeke, nem Orbán érdeke az érvényes és eredményes népszavazás, hanem minden egyes magyar állampolgáré, aki gyermekeinek biztonságát, családja nyugalmát és anyagi javainak védelmét akarja támogatni. Szeged és néhány település lakossága már megtapasztalta a migrációs válság sötét pillanatait. Kérem Önöket, hogy ne tegyék ki magukat újra és évtizedekre hasonló életkörülményeknek.

Vallhat bárki bármilyen politikai nézetet, lehet jó baloldali és/vagy liberális akkor is, ha egyetlen dologban a pillanatnyilag regnáló kormány által felvetett, nem politikai, hanem nemzeti ügyben saját és családja, valamint anyagi javainak védelmét tekinti a legfőbb célnak, megvédendőnek. Ne hagyjuk elveszni azt a vagyont, amit évtizedek nehéz munkájával összegyűjtöttünk, ne hagyjuk, hogy gyermekeink, unokáink, feleségünk és más családtagjaink esetleg halálos veszélybe kerüljenek, hiszen látjuk mit jelent Nyugaton a migránsok törvénytelen viselkedése.

Mindenütt megosztja az embereket ez a probléma, de a legjobb megoldás, ha NEM szavazatunkkal késleltetjük a migránsáradat Magyarországi megjelenését.

Hírdetés

Kedves Szocialista és Liberális Honfitársaim! Szavazzanak tehát NEM-mel Önök is vasárnap, szeressék magukat és családjaikat jobban, mint amennyire Orbánt és kormányát utálják. Annak az utálatnak a kifejezésére, a 2018. évi országgyűlési választáskor lesz lehetőségük… Ma saját biztonságuk és maga a létük a tét. Ne kockáztassák életüket, családjuk biztonságát és vagyonukat, szociális lehetőségeiket csak azért, mert a Fidesz kezdeményezte a népszavazást. A pártok vívják meg a maguk harcait… mi polgárok viszont pártoktól függetlenül védjük meg magunkat a tragédiától.

Győzzék meg saját magukat, saját érdekükben azzal a matematikailag, a valószínűség számítás alapján is elfogadható feltételezéssel, hogy: – Egyszer a Fidesznek is lehet igaza!

Stoffán György

The post Kedves Szocialista és Liberális Honfitársaim! appeared first on PolgárPortál.


Forrás:polgarportal.hu
Tovább a cikkre »