Kedves ránk-vándorlókért aggódó Eszter!

NIF: A következő nyílt levél az összes Eszternek szól, akik a ránkvándorlók tömegeiért aggódnak, őket pátyolgatják úton-útfélen, és a jogaikért szállnak síkra az európai őshonos lakók jogainak ellenében!

+++++++++++++++++++++++++

A migránsok, ahogy ön nevezi őket, mi meg úgy, hogy ránk-vándorlók, egy Hegemonikus Hibrid Háborúnak a fegyvereiként vannak bevetve ellenünk, európai népek, nemzetek ellen. A ránk-vándorlók valójában megtévesztett emberek, akiket egy mocskos háborúban a hadviselő fél insztrumentalizált, és ellenünk, európaiak ellen vet be.

Értékítéletének helyesbítése érdekében tovább próbálok segíteni önnek, amennyiben nem genetikailag elkötelezett a ránk-vándorlók mellett van esély rá, hogy el is fogadja érveléseimet!

Abban az időben mikor a háttérhatalom elhatározta, hogy Franciaországban Sárközy belügyminisztert “felépítik”, hogy megnyerje az elnöki választásokat, azelőtt egy “ártatlan” zsidó fickót megöltek -állítólag- az arabok (más hírek szerint a MOSZAD). Kitört az utóbbi évek legnagyobb lázadása: törtek zúztak a zsidó fiatalok és válaszul az arabok autókat borítottak fel és gyújtottak meg, üzleteket törtek össze és raboltak ki. De Sárközy kemény kézzel megoldotta a nagy “felhajtást”, letartoztatta a sok muzulmánt és börtönbe záratta őket. Ezután a háttérhatalom a köztársasági székbe segítette a jól teljesítő Sárközyt. Ebből a történetből is jól kiszűrhető, hogy

Hírdetés

a háttérhatalom úgy manipulálja a bevándoroltakat ahogy érdekei megkívánjak. a Párhuzamos Társadalmakba tömörült ránkvándorlók bármely országban kiemelt szintű nemzetbiztonsági veszélyt jelentenek.

Még egy próbálkozás, hogy segítsek az értékítéletén.
Idegen nyelvi környezetben többször találkoztam, munkánk kapcsán egy algériaival. Franciául beszélgettem vele, mert az idegen nyelvi közeg nyelvét nem bírta annyira. Így sikerült vele nap mint nap érdekesebb témákat feszegetnem. Beszélgettem vele Algírról, a fővárosról, és arról, hogy a francia gyarmatosítók ellen miként csirázott ki a gyarmatosító franciák elleni szabadságharc, a főváros melyik negyedéből, és arról is, hogy a franciák milyen módszereket dolgoztak ki, hogy az ellenállást letörjék. De az algírok kitartottak és a szabadságharc a francia mindennapos megtorlás hatására mind jobban erősödött. Algír barátom annyira a bizalmába fogadott, hogy sok mindent elmondott nekem arról, hogy miként is vannak ők Franciaországban megszervezve. Marokkói és algériai migránsból  Franciaországban több van mint 5 millió. -mondta nekem. Akkor robbantanak ki általános rendbontást, egészen az általános franciaországi felkelés szintjéig, amikor akarnak. -fűzte még hozzá az algír barátom.

Kedves Eszter! Számít-e ön azzal, hogy ilyesmi megtörténhet és esetleg, amennyiben Franciaországban lakik,  akkor ön sem menekül meg ép bőrrel?
Számít-e ön azzal, hogy öreg korában a nyugdíj kasszákból kifogy a pénz, mert a szociális segély kasszák tartalma túl kicsi a sok milliós ránkvándorolt eltartásához és azt pótolni kell valahonnan, és e miatt ön öreg korában esetleg éhezni fog, fedél nélkül marad, vagy valamilyen szegényes aggmenházban végzi???
Nincs is miért folytatnom a magyarázkodást, mivel egyszerűen nem lehetséges, hogy a harmadik világ összes szegényét idefogadjuk, csak azért mert sajnáljuk őket! A valóságtól elrugaszkodott nonszensz!!!

S’il vous plaît confier la meilleure votre compatriotes européennes et favoriser les nations européennes dans votre plaine cœur!
Avec amour fraternel

Transyadmin

Kategória:Aktuális, EU, Európai Egyesült Államok, Nyílt levél, Publicisztika, ránkvándorlási válság Tagged: ránkvándorlási válság


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »