Kedves Nyugdíjasok, akik eddig az MSZP-re szavaztatok! Kedves ny. Óvónénik, Haraszti Zsuzsák, és hasonlók!

OV, a magyarság útmutatója!

Megpróbálok Romek Károly helyett (lásd első és második levél OV-nak) válaszolni, anélkül, hogy elvesznék a részletekben. Önt/Önöket megtévesztette a magyarországi, sok évtizedes hazudozás, és mivel valószínű nincs nyugateurópai pártokkal tapasztalata, ezért elhitte az MSZP féle bandának, hogy ők szocialisták, elhitte az SZDSZ-nek, hogy ők szabad demokrata magyarok, a KDNP-nek, hogy ők keresztények, és az FKGP-nek meg azt, hogy ők kisgazdák. Jelenleg meg éppen azt hitte el masszívan, hogy a FIDESZ jobboldali, konzervatív, keresztény párt, és OV magyar, esetleg mély magyar, vagy legrosszabb esetben új-magyar, de mindenképp magyar, mégpedig az Önök hiedelem világa szerint mindenképp, akár az élete árán is magyar. Csodálatos hiedelem világ, szinte irigylem magukat e miatt, hisz belénk sulykolták, hogy „Boldogok a lelki szegények!” !!!

Megnyugtatom, ismerve a nyugateurópai nemzeti pártpalettát, hogy Magyarországon jelenleg nincs nemzeti párt. A magyarországi pártokat csak retorikájukban lehet besorolni ide vagy oda, de nem cselekedeteik alapján!

Orbán Viktorral (OV) és HELYTARTÓ pozíciójával kapcsolatban ajánljuk, hogy olvassa el a következő, dokumentumokkal tele cikket, amelynek nagyon örvendett minden külföldi titkosszolgalat (cikket lásd alul). Kérem csak egy rövid pillanatra húzza ki fejecskéjét a homokból, amíg elolvassa OV kommunista ügynöki, és cionista tevékenységének, és a Werdegang-jànak a történetét (ha ezt a szót nem ismeri, kérem üsse fel a jiddis vagy a német szótárt!). Aztán, ha úgy gondolja a homokban tartott fej jobban megfelel életvitelének, akkor majd dugja vissza buksiját a homokba, de jó mélyen!!!

Ugyanis OV Werdegang-ja elkezdődik az Orsós nevű, apai ági, cigány ősöktől, akik az Olstein nevű zsidó ősökkel vegyültek, mégpedig alkimista módon egy orbánviktori nemesített besúgói vegyületté, aki később ügynökké edződve avanzsált, majd később nemes vegyületként tovább nemesedett és saját hálózatot kezdett működtetni. Igy érkezett el ez a gyémánt acél minőségű OV a rendszerváltásig, amikor is világ klasszisú hő-edző mesterek, mint pl. Sz@ros György, felfedezték és tovább nemesítették nekünk, szétkúrt magyaroknak a képviseletére. Titkos edzési receptjük szerint az eddig is nagy gonddal nemesített orbánviktori nemességű acélt rendszeres és folytonos súrlódással izzásig hevítik. Majd Sz@ros György edző mester ezt az elektron felhőben vibráló acélt hirtelen mozdulattal tövig döfi a nagy gonddal elő készített fekáliába. Ezt az utolsó mélyen titkolt technológiai eljárást Sz@ros György többször megismétli, amig a számára megfelelő, és megbízható minőségű gyémánt acél minőséget el nem érte. Nahát, ez a mi Orbánviktorunk, kedves ébredezők: “egy gyémánt acél”!!!

Kedves Óvónéni! Kedves Nyugdíjasok, akik eddig az MSZP-re szavaztatok!

Hírdetés

Tudja, hogy a mély altatásból felébredni a szervezetnek nagyon megterhelő, mindig szédüléssel, hányingerrel, sőt tényleges hányással kezdődik. Különösen azoknál, akik valamilyen szerencsétlenség folytán (pl. Trianon) kerültek mély altatásba és nem volt idejük erre felkészülni, így a gyomruk tele van. Ébresztés után ezek a kezeltek mindent összehánynak és ha nem ügyel rájuk egy kiképzett személyzet (nem cionistákra gondolok!!!), akkor ébredéskor össze-vissza tántorognak, és összetörik a saját porcelánboltjukat is! Erre kell számítanunk! Ez lesz a valóság, és az ára annak, hogy öntudatunkra ébredjünk!!!

Kívánok önnek, és mély altatásban nyugvó millió társainak, könnyű ébredést és minél kisebb kártételt a porcelán boltunkban! Bízzon/bízzanak bennünk, el nem altatott mélymagyarokban, szeretnénk a legnagyobb szeretettel és gondoskodással ébreszteni magukat!!!

OV Werdegang-ja letölthető a NIF új-zélandi szerveréről:

https://mega.nz/#!JtcyWDJa!N5MZdjyUHXQIRyPWIxp28prrUF6nKLN2DSlsBteklls

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kategória:Értelmezés, Elemzés, Magyarország Cionista Gyarmat!, Publicisztika Tagged: csapás a cionizmus ellen, Magyarország Cionista Gyarmat!


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »