“Kedves” határon túli “magyarnak” nevezett csürhe banda!

“Kedves”  határon túli “magyarnak” nevezett csürhe banda!

Egy érdekes bejegyzésre hívták fel a figyelmünket, mely a komáromi Nokia dolgozók  fészbukos csoportjában  lelhető fel. Melyet inkább nem kommentálnánk, bár nincs is nagyon mit. Helyette olvassátok szeretettel Juhász Éva (magyar állampolgár) meghökkentő véleményét a külhoni magyarok munkavállalásával kapcsolatosan az anyaországban.

Jó szórakozást!

“Kedves” határon túli “magyarnak” nevezett csürhe banda! 

Sajnos nektek az agyi kapacitásotok elég mérsékelt módon működik ennek ellenére én mégis kísérletet teszek hátha megértitek ( bár sok reményt nem fűzők hozzá, hogy sikerrel járok, de a remény hal meg utoljára – az enyém már haldoklik):)

Nekem csak az a bajom a szlovákiai/ romániai/ ukrajnai/ szerbiai “magyarsággal”,(vagy az annak nevezett magukat “über menschnek” képzelő kisebbségi patkányokkal, hogy talán ha beszélnék az adott ország nyelvét – a szlovákot/ románt/ ukránt/ szerbet -, nem biztos , hogy rá lennének kényszerűvel arra, hogy Magyarországon keressenek munkát az ország nyelv hiányos, vagy egyáltalán nem beszélése miatt..

De ha már nem volt arra “ideje,”- tisztelet a kivételnek akik beszélik a nyelvet – hogy megtanulja, akkor Magyarországon is van elég olyan ember, aki MUNKÁT keres, nincs Szüksége az országnak Rátok!!!!
Nyugodtan ki lehet nektek is húzni Németországba, Angliába.. A tökömet sem érdekli, de ezt az országot kerüljétek el de messzíről!!!
Nem akartok ti egy kicsit túl sokat??? Nem elég nektek, hogy a magyar választásokon szavazati joggal rendelkeztek, még a munkahelyeink is kellenének???? Örüljetek annak, hogy Szlovák/ Román/ Ukrán/ Szerb állampolgárként erre ott van lehetőségetek, de NINCS JOGOTOK SZAVAZNI ARRA, HOGY MAGYARORSZÁGOT KI KORMÁNYOZZA!!!!!
Akkor majd, amikor igenis, fel meritek vállalni az adott ország kormányaival szemben, hogy Magyarok vagytok, és veszitek a bátorságot, hogy egy új, jobb élet reményében, immár magyar állampolgárként ide költöztök, és itt akartok munkát vállalni, egy szavam nem lesz…De mivel nektek, ti álszent, gyáva “magyarság”, nem is kell itt élnetek ahhoz, hogy kérjetek a magyar államtól, hogy magyar állampolgárnak valljátok magatokat, nem értem, mi az ok, amiért inkább éltek egy olyan országban, ahol különböző hírek terjengenek, hogy szeretik-e a magyrságot, vagy utálják-e…

Tényleg nem értem,ha annyira utálva vagytok, mi a f@xomat kerestek még ott???? Élni szar, de ahhoz már gyávák vagytok, hogy kiálljatok, és igen is vállaljátok a magyarságotokat, és kérjétek az állampolgárságot????

Akkor tudjátok mit, megérdemlitek, azt, ahogy bánnak veletek szulohazatokban.
És nagy örömmel tölt el, hogy egyre kevesebb cég- főleg munakerő kölcsönző – alkalmaz benneteket, mert addig, amíg nem kéritek a magyar állampolgárságot, addig igenis szlovákok/ románok/ ukránok/ szerbek vagytok, akiknek a Magyar munkaerő piacon SEMMI KERESNIVALÓJA!!! OTT A SZLOVÁK/ ROMÁN/ UKRÁN/ SZERB LEHETŐSÉG, ÉLJETEK OTT, DOLGOZZATOK OTT, MAGYARORSZÁGRA, MEG MAX VÁSÁROLNI, VAGY NYARALNI GYERTEK!!!!!!

Eleve előnnyel indulhattatok,mert két ország nyelvét sajátíhattátok volna el, de nem sokan közületek nem éltek a lehetősségel…nem tudom sajnálni, sorry..

Hírdetés

Az, meg amit valamelyik nap az egyik Szlovák írt nekem privibe, hogy szar a forint váltása euróra, kit érdekel????
Nem itt dolgoznátok, nem lenne ilyen probléma..SZERINTEM SENKI SEM TARTOTT EGYIKÖTÖK FEJÉHEZ SEM FEGYVERT, HOGY NÁLUNK KELL DOLGOZNI, ÖRÜLJETEK, TI “ÜBER MENSCH” CSÜRHE BANDA, HOGY EDDIG KI TUDTÁTOK HÚZNI A NOKIÁBAN, MÁR AZ ELSŐ KÖRBEN TITEKET KELLETT VOLNA KIBASZNI, EGYTŐL-EGYIG.

H  I  R  D  E  T  É  S

>>> Székely zászló + SIC autósmatrica INGYEN <<<>>> Székelyföld és Erdély az autókon <<<

AZT HISZITEK, HOGY A MAGYAROKAT AZÉRT KÜLDTÉK EL, MERT NEM DOLGOZTAK ELÉG JÓL, TÉVEDTEK!!!!!!AZOK AKIK ELJÖTTEK- ÖNKÉNT, AZOKNAK ELEGE LETT A NOKIA F@SZSÁGAIBÓL, – AKIKET MEG ELKÜLDTEK,AZOK MEG NEM NYALTAK SEHOVA, SENKIT NEM KÉNYEZTETTEK SZÁJJAL, HOGY MEGTARTSÁK A MUNKAHELYÜKET, SŐT IGENIS DOLGOZTAK, CSAK KIÁLLTAK A SAJÁT IGAZUK MELLETT…

Remélem mostmár érthető, hogy mi a probléma veletek..de ha nem, akkor nem tudok mit tenni,….

De még egyszer, utoljára, hátha elfelejtettétek:

HA MAGYARORSZÁGON AKARTOK DOLGOZNI, AZT MAGYAR ÁLLAMPOLGÁRKÉNT AKARJÁTOK, DÖNTSÉTEK, EL, KELL-E A MAGYAR MUNKAHELY – AMIVEL A MAGYAR ÁLLMAPOLGÁRSÁG JÁRNA, DE A KÜLHONI ELVESZNE, – VAGY NEM KELL A MAGYAR MUNKAHELY… AKKOR MEG ÉLJETEK A HATÁRON TÚL, BÁNJA A TÖKÖM..DE HA GYÁVÁK VAGYTOK FELVÁLLALNI A MAGYARSÁGOT, AKKOR TAKARODJATOK EL INNEN, EBBŐL AZ ORSZÁBÓL, LEHET ÉRVÉNYESÜLNI MÁSHOL IS..DE MINT LÁTOM, TI CSAK AKKOR VAGYTOK MAGYAROK – A NYELVTUDÁS HIÁNYA MIATT -AMIKOR MUNKAHELY KELL, MERT HÁT UGYE A HAZAI MUNKAHELYRE KELLENE TUDNI AZ ADOTT ORSZÁG NYELVÉT..DE KÉNYELMESEBB EZ, HOGY ÁTJÖVÜNK DOLGOZNI, A MAGYAR MEG MENJEK 50 EZER NETTÓÉRT KÖZMUNKÁRA, NEM AZT NEKTEK KÉNE CSINÁLNI, TI ALJAS KÉTSZÍNŰ BUTA BANDA….

ps: Remélem érhető volt, a buta szlovák/ román/ ukrán/ szerb (mert hát ugye az az állampolgárságotok, kedves határon túli “magyarok”) népek..KOMMENTET NEM KÉREK TŐLETEK!!!”

Mivel az üzenet nyilvánosan jelent meg a fészbukon, így nincs jogi akadálya, hogy ez itt most teljes egészében lement. A hozzászólás, természetesen itt a tiltás ellenére is megengedett. :)

.


Forrás:erdelyimagyar.wordpress.com
Tovább a cikkre »