Katonai erővel törné be Kolompárékat a Hajnal

A bűnözőket munkatáborba zárná, a segélyeket felülvizsgálná. Programrészlet a Magyar Hajnallal együtt induló párttól. (Valójában a cionista NVB, jobbikos feljelentésre eltiltotta a névhasználattól a Magyar Hajnalt, ezért a párt régi, senki által nem ismert nevén kellett indulniuk, hatalmas hátránnyal).

Nem volt túl sikeres a Nemzeti Forradalmi Párt (valójában a Magyar Hajnal) az ajánlásgyűjtésben, 32 választókerületben kezdtek hozzá, és csak három jelöltet sikerült állítaniuk. Borsodban kettőt, és ami érdekes, Vas megye 2. választókerületében egyet. Persze, hiszen a névhasználatot is megakadályozta a cionista-jobbikos egységfront, továbbá az MH-NFP nem csalt az aláírásokkal, mint a listaállító pártok 95 százaléka, továbbá nulla forintból kampányolt, egy utólag kifizetendő szórólapot leszámítva. Ezen felül a teljes cionista front (Jobbiktól a Fidesz médiáig) bojkott alá vonta a megalkuvásmentes nacionalizmust képviselő alakulatot.A Forradalmi Párt egyébként a Magyar Hajnal Mozgalommal indult, az előbbi nevén.Luxusautóval segélyért

A Magyar Hajnalról tudni kell, hogy a Jobbikból kiábrándult, azt nem eléggé radikálisnak tartó és onnan távozottak alapították, a név a görög, nyíltan neonáci ideológiát valló görög Arany Hajnal Mozgalomra hajaz. Az Arany Hajnal tagadja, hogy neonáci lenne, de nemzetiszocialista szimbólumokat használnak és többször dicsérték a Harmadik Birodalom vezetőit.

Radányi-Kovács Tamás a szombathelyi városháza előtt

Ma reggel a Forradalmi Párt egyetlen vasi, és egyúttal dunántúli képviselőjelöltje, Radányi-Kovács Tamás tartott egy rövid sajtótájékoztatót Szombathelyen, mint mondta, ez nem a teljes program, annak csupán egy részlete, de így is belecsapott a közepébe. Nézzük, mit is akarnak!

Szerintük az állami segélyek 80 százalékát a cigányok kapják, több száz milliárd megy el erre.  Ezt ők felülvizsgálnák. Az sem világos, hogy utalással vagy készpénzben kapják-e meg ezeket a segélyeket. Kijelentette, hogy Sárváron és Celldömölkön sokan luxusautókkal mennek a segélyekért, aztán a pénzek nem egy esetben a kocsmákban vagy a játékautomatákban landolnak.

Elkoboznák a vagyonokat

Hírdetés

És ők ezeket a pénzeket inkább az iskolákra, óvodákra, kórházakra költenék. Mert például a celldömölki óvoda olyan rosszul áll, hogy a szülők visznek be papírt, hogy a gyerekek rajzolhassanak – mondta. Az iskoláknak sincs pénzük, az osztálykirándulásokat például 10-20 km-es távolságra szervezik. Radányi-Kovács megtalálta az okot is: a gyerekek még nem szavaznak, ezért nem foglalkoznak velük a politikusok.

Szigorú programot hirdetett

A képviselőjelölt (és pártja) megvizsgálná a „bűnöző emberek életvitelét” is. Mint mondta, luxuslakásokban laknak, luxusautókkal járnak, pedig talán adószámuk és jövedelmük sincs. Ha nem tudják igazolni a forrást, akkor el kell kobozni a vagyonukat, őket meg munkatáborba kell zárni, ahol napi 8-12 óra munkával dolgozzák le ezt az összeget – idézi az általuk megálmodott jövőt. Az elkobzott vagyont aztán megint csak az iskolák, óvodák, kórházak kapnák.

Külön programpontjuk van cigánygyerekek iskolai viselkedésére is. Radányi-Kovács kijelentette, ezek a gyerekek otthonról viszik a viselkedésmintákat, és bántalmazzák, terrorizálják a többi gyereket. Megint csak példát hoz fel, a sárvári iskola egyik első osztályosa elmenekült az iskolából, mert egy cigánygyerek terrorizálta, később egy híd alatt találták meg.

Katonai jellegű iskolákba küldenék őket

A képviselőjelölt szerint a terrorizáló gyerekek 90 százaléka cigány, őket el kell különíteni a többiektől, és cigány oktatókkal kell arra tanítani őket, hogy beilleszkedjenek a társadalomba. Ha ez nem sikerül, akkor katonai jellegű iskolába kell küldeni őket, és ha szép szóval nem megy, akkor erővel kell betörni őket a társadalomba – mondta.

És még azt is megjegyezte, hogy ezek a problémák nem csak az ország keleti felében jelentkeznek, hanem itt is, de itt jól titkolják őket. Aztán megkérdezte, van-e még kérdés. Nem volt.

nyugat.hu nyomán


Forrás:magyarhajnal.com
Tovább a cikkre »