Kaszával, vasvillával, láncokkal és botokkal támadott a cigány banda

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást V. S. 38 éves, V. S. 20 éves, V. L. 19 éves, V. S. 18 éves nyírbátori, valamint K. F. 25 éves nyírgyulaji lakosok ellen – olvasható a megyei főkapitányság közleményében.

„A megalapozott gyanú szerint hat férfi szerszámokkal felfegyverkezve tört rá egy nyírbátori családra 2019. június 15-én 21 óra körül. Az asszony látta a házukhoz közeledő csoportot és megpróbálta őket visszatartani, miközben férje és fia bezárkóztak a házba.

A nőt a férfiak megfenyegették, hogy ha nem áll félre őt is megölik. A ház bejárati ajtaját befeszítették, bementek és közösen bántalmazták az ott élő 48 éves férfit a náluk lévő kaszával, vasvillával, botokkal és láncokkal, miközben többször kijelentették, hogy megölik.

Hírdetés

A szúrt és vágott sérüléseket elszenvedő férfit sorsára hagyták, majd a fia ellen fordultak és őt is megsebesítették. Anyja könyörgésére a 30 éves fiú súlyosabb bántalmazásáról a támadók végül letettek és távoztak a helyszínről.

Az elsődleges orvosi vélemény alapján a családfő nyolc napon túl gyógyuló súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A bejelentés után a rendőrök haladéktalanul megkezdték az elkövetők felkutatását, aminek eredményeképpen öt férfit néhány órán belül elfogtak és a Nyírbátori Rendőrkapitányságra előállítottak.

Őket emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanújával a rendőrök gyanúsítottként kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették. A hatfős társaság tagjai közül egy férfi a bűncselekmény elkövetése óta ismeretlen helyen tartózkodik, ellene elfogatóparancsot adtak ki” – olvasható a közleményben.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »