Kásler Miklós bejelentést tett a tesztelésben résztvevő egyetemisták számára

Kásler Miklós bejelentést tett a tesztelésben résztvevő egyetemisták számára

Nem lesz gond a félév befejezésével, ha ez az oktatásért felelős tárcán múlik. A könnyítések részleteit hamarosan szintén elárulják.

“Kezdeményezésemre azon hallgatóknak, akik szolgálatot vállalnak a koronavírussal szembeni küzdelemben, biztosítjuk a szemeszter könnyebb teljesítésének feltételeit” – közölte szerda délután Facebook-oldalán Kásler Miklós.

Az emberi erőforrások minisztere hozzátette, a kormány támogatja a könnyítésekre vonatkozó javaslatcsomagot, amelynek részleteiről hamarosan tájékoztatást kapnak az érintettek is.

“A hallgatóink önzetlen odaadással álltak hazánk szolgálatába, a kormány pedig elkötelezett példamutató önkénteseink támogatása tekintetében” – zárul a rövid közlés.

Hírdetés

Kezdeményezésemre azon hallgatóknak, akik szolgálatot vállalnak a koronavírussal szembeni küzdelemben, biztosítjuk a… Közzétette: Kásler Miklós2020. december 2., szerda

Ismert, hetenkénti önkéntes, ingyenes tesztelésben vesznek most részt az egészségügyi, szociális intézményi és oktatási dolgozók, ezeket jellemzően orvosi egyetemistákból verbuvált csoportok segítségével bonyolítja le a kormányzat.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Nyitókép: MTI/Mónus Márton

Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »