Kárpátalja visszatérését szorgalmazz a Hungária Szabadságharcos Mozgalom

A Hungária Szabadságharcos Mozgalom elnöke, Molnár Lajos levelet intézett a Magyarok Világszövetségének elnökségéhez. Ebben közös összefogásra szólítja fel a világ magyarságát Kárpátaljának az anyaországhoz történő visszatérése céljából. Ahogyan az elnök fogalmaz: “Eljött a történelmi pillanat, hogy a Világ Magyarsága egységesen lépjen fel, Kárpátalja visszatéréséért minden nemzetközi fórumon.”

A levél teljes terjedelmében alább olvasható:

A MAGYAROK VILÁGSZÖVETSÉGE
1052 Budapest Semmelweis utca 1-3

TISZTELT ELNÖKSÉG !

Eljött a történelmi pillanat, hogy a Világ Magyarsága egységesen lépjen fel, Kárpátalja visszatéréséért minden nemzetközi fórumon. Tüntetéseket kell rendezni Budapesten Ukrajna, Oroszország, USA , Francia, Egyesült Királyság és az EU képviseletei előtt. Fel kell kérni a jobboldali politikai pártokat, szervezeteket, és a civil egyesületeket a részvételre. Egy állandó Kárpátalja Mozgalmat kell beindítani, mert ez a Trianoni békediktátum achilles sarka.

Hírdetés

Gyakorlatilag az utodállamok, már szétestek, csak a Magyar kormány vagy kommunista,vagy hazaáruló, vagy gyáva és nem tud cselekedni. 56 nincs befejezve. Lehetetlenség nincs csak tehetetlenség van. El kell indítani a lavinát és minden visszatér.

Kedves Magyar Testvérek, legyen ez a felhívás a riadó a küzdelemre. Kérlek benneteket, hogy terjesszétek Világszerte, mert ha összefogunk csodát művelünk.

Tovább Harcolunk

Molnár Lajos
HSZM Elnök

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kategória:Hírek


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »