Kárpát Haza Őrei: országos toborzó videóval

Eleged van már a tétlenkedésből? Tennél valamit, de egyedül nem megy? Hajlandó vagy áldozatot hozni családodért, nemzetedért?

A Kárpát Haza Őrei Mozgalom országos toborzója:

Magyar Hazafi!

Eleged van már a tétlenkedésből? Tennél valamit, de egyedül nem megy? Hajlandó vagy áldozatot hozni családodért, nemzetedért? Szeretnél egy független és viszályoktól mentes, tettre kész, fiatal közösség tagja lenni?

Állj közénk!

Nem ígérjük, hogy velünk egyik napról a másikra mind egy szálig le fogod győzni a nemzet ellenségeit, mindennapi életünk megnyomorítóit, hazánk felvásárlóit, de hiszünk benne, hogy folyamatos, kemény fizikai, szellemi, lelki felkészüléssel igenis fel lehet venni a harcot ezek ellen.

Amit nyújtani tudunk: családias közösség, kemény edzések, vér és verejték, értékes előadások, táborok, bajtársi segítség 24 órában, családi napok, tüntetések, véradás, segítségnyújtás katasztrófahelyzetben.

Nem kívánunk tömegszervezet lenni, de mindenhol ott szeretnénk lenni jól képzett egységeinkkel, ahol esemény történik, esetleg probléma adódik akár a Csonkahonban, akár a megszállt területeinken. „Alkalomhoz megfelelően” öltözve vettünk eddig is részt rendezvényeken, oldottunk meg problémákat, nyújtottunk segítséget. Nemzeti testvérszervezeteinkkel folyamatosan egyeztetjük tevékenységünket, a minél nagyobb közösségre, egységre törekedve, természetesen mindig elveinkhez hűen.

Hírdetés

Magyar Fiatal! Te is felelős vagy a jelenlegi helyzetért! Ne a kifogásokat keresd!

Állj fel végre!

Harcolj velünk!

Itt a helyed!

[email protected]

Toborzó videó: http://www.youtube.com/watch?v=kiI8oOMSjXo

Hitvallásunk:

Híd a végvárak közt: Megalakult a Kárpát Haza Őrei Mozgalom!

2011. szeptember 10-én, a Dunakanyar ősi püspöki központjában, Vácott megalakult a Kárpát Haza Őrei Mozgalom. Az alapító tagok eltökélt célja, hogy a Kárpát-medencét ősidők óta benépesítő magyarság – úgy a Trianonban megszállt területeken, mint az ideiglenes határokon innen élők- szabadságáért, az emberi méltósághoz, szóláshoz való jogáért mindenkor megalkuvás nélkül küzdjünk. E jogokat eltipró hatalommal szembeni ellenállást és véleménynyilvánítást törvényes keretek között, figyelemfelkeltés céljából mindenkor önvédelemből gyakoroljuk. A Kárpát Haza Őrei fontosnak tartja ezen felül, hogy a világon egyedülálló nemzeti értékeinket, így a semmilyen más nyelvhez nem hasonlítható magyar anyanyelvünket, a világmindenség első ismert és napjainkban reneszánszát élő székely-magyar rovásírást, az őseinktől örökölt  páratlanul gazdag  hagyományainkat és népi szokásainkat ápolja és továbbadja azokat gyermekeinknek, unokáinknak. Valljuk, hogy a magyarság vérzivataros évszázadainak páratlan hőstetteiről, áldozatairól és mártírjairól mindenkor meg kell emlékezni, és e dicső eleink életútjára követendő példaként tekintünk. Eltökélt célunk, hogy a valós magyar történelem hősi küzdelmeinek e fejezeteit minél több honfitársunkkal megismertessük, felvéve ezzel a harcot a „merjünk kicsik lenni” nemzetgyilkos ideológiájával szemben. Hiszen a Kárpát-medence a Szent Korona területe, mely ezer esztendeje egységes és oszthatatlan, a magyarság Jóistentől nyert jussa, amit őseink vérük árán őriztek meg számunkra. Deák Ferenc szavait idézve hisszük: „Magyarország olyan, mint egy eleven test, melyet sem vagdalni, sem toldani nem lehet.” Kötelességünknek érezzük az egyetemes magyarság itthoni és a világban szétszóródott csoportjaival lelki kapcsolatot létrehozni és ezt ápolni. Külső és belső ellenségeinktől egyaránt megóvjuk, és feltétel nélkül tiszteletben tartjuk a Magyar Szent Koronát és egyéb az ősidőkből, vagy újabb korokból származó jelképeinket. Címerünkön a történeti Magyarország, a Kárpát-medence a magyarság egységét, az árpád-sáv királyi őseink tiszteletét, az aranyszínű rovásírásos felirat a Hazatérés előtti eleink becsben tartását jelképezi. Hitünk szerint a jézusi, keresztény értékrend követői vagyunk. A Kárpát Haza Őrei Mozgalom egy önvédelmi szövetség, a nemzetben nem csupán gondolkodók, de azért tenni is hajlandó magyarok szövetsége. Saját magunk és környezetünk védelme, ennek megszervezése, és az ebben való tevékeny részvétel legfőbb célunk, és kötelességünk is egyben!

A mozgalom tagja lehet minden olyan 16. életévét betöltött magyar érzelmű testvérünk, akinek a fentiek betartása nem okoz problémát, mert életvitelét őszintén e célok szolgálatába állítja. A nemzeti egység és összefogás elősegítése jegyében részt veszünk a nemzeti oldal által rendezett rendezvényeken, tüntetéseken és mi is szervezünk hasonlókat.

Egységbe hívunk mindenkit a Kárpát Haza Őrei Mozgalomba, aki nemzetben gondolkodik, aki elkötelezett a hazája iránt, aki tenni akar sorsunk jobbrafordulása érdekében!

Kitartás! Szebb Jövőt!


Forrás:magyarhajnal.com
Tovább a cikkre »