Karmacs volt polgármesterének fia robbanthatott a Teréz körúton

Karmacs volt polgármesterének fia robbanthatott a Teréz körúton

Nem Keszthelyen, hanem Hévíztől 8 kilométerre, Karmacson fogták el szerdán délután a Teréz körúti robbantás feltételezett elkövetőjét. A PestiSrácok úgy tudja: a gyanúsított a település korábbi polgármesterének, Papp Lászlónak a fia. A helyiek a lapnak szintén megerősítették, hogy az egykori településvezető fiát vitték el.

A Terrorelhárítási Központ hatalmas erőkkel, többek között BTR-80 harcjárművekkel vonult ki a helyszínre szerda délután. A településre érkező kommandósokról videó is készült.

A lap helyi információkból úgy tudja: László és a fia is fura ember. A robbantással gyanúsított férfi megszállott, rajong a fegyverekért, állandóan mozgásban volt. Egy piros Hondával autózott szinte napi rendszerességgel a Karmacs, Hévíz, Keszthely háromszögben. Hogy mi lehetett az indítéka, azt egyelőre nem tudni.

Hírdetés

A PestiSrácok cikke szerint a Papp család a fővárosból költözött a Zala megyei 800 lelkes faluba. A szülők nem sokkal később elváltak. Az édesanya Budapesten él, a két testvér pedig apjával Karmacson. Papp László korábban egy éven keresztül volt a település első embere.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »