KariGeri levelét megírta

KariGeri levelét megírta

Az irónia csimborasszója az, amikor KariGeri akar valamit megmondani a szakembereknek a koronavírus-járványról. Most például tájékoztatást vár Müller Cecíliától és Kásler Miklóstól a kórházi fertőzések megelőzésével kapcsolatban.

Igen, az a Karácsony aki fordított esetben valahogy elmulasztotta megtenni kötelességét még a járvány első hullámának kellős közepén. Az a Karácsony, aki szokás szerint a Pesti úti idősotthonban történt mulasztások után is csak sumákolt és másra mutogatott.

Most persze valahogy ki kell kecmeregnie ebből a nem épp kicsi fiaskóból, ezért írt egy szépet Facebook-oldalán:

A friss számok, adatok és a trendek is azt mutatják, hogy újra ki kell mondani azt, amit márciusban-áprilisban sokat emlegettem magam is: készüljünk a legrosszabbra, hogy elkerülhessük a legrosszabbat. A koronavírus-járvány második hulláma aligha elkerülhető, a sokunkat foglalkoztató kérdés, hogy elkerülhetőek-e a mindannyiunk életét megnehezítő, a gazdaságot súlyosan megterhelő korlátozó intézkedések (…) A Kásler miniszternek és Müller Cecíliának a napokban kézbesítendő levélben tájékoztatást kérek arról is, mit és hogyan tesz a kormány a kórházi fertőzések megakadályozása érdekében.

Hírdetés

Szokás mondani, hogy jobb későn, mint soha, de azért ez ide nagyon nem elég. Karácsony igyekszik, de lássuk be, sokszor maga sem tudja, mit csinál. Az események után való futkorászás nem épp produktív tevékenység és az a bénázás, ami még eleinte talán vicces volt, most már rohadtul nem az.

Vajon mikor fogja összeszedni magát? Ez itt a nagy kérdés és nem az, hogy a szakemberek hogyan végzik a dolgukat, mert mint láthattuk, az eddig is nagyon jól ment nekik. Ellentétben a főpolgármesterrel…

https://ezatuti.blogstar.hu

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »