Karigeri álfelháborodása

Karigeri álfelháborodása

Most, hogy Karigeri újfent tök_n szúrta magát a nemzet ripacsát, Gyurcsányt megszégyenítő álfelháborodott nácizásával, és bojkottot hirdetett a Hír Tv ellen, – amit már másnap megszegett #következetesség -, érdemes alaposabban megvizsgálni Szabó Balázs jobbikos politikus rendőrségi ügyét.

De mielőtt ebbe belekezdenénk annyit azért érdemes megjegyezni, hogy a főpolgármester úr ott követett el egy hatalmas hibát, hogy időhurokba került. 

Azt hitte még mindig a kilencvenes és a kétezres évek első felében van, amikor egy büszkén lobogó magyar zászló és egy kelleténél hangosabban elénekelt himnusz miatt is azonnal nácinak, fasisztának bélyegezhettek ők és a baráti sajtójuk bárkit. 

Meg is is tették sokszor. 

Csak ugye ezek az SZDSZ által leuralt daliás antifasiszta idők elmúltak. És nem csak hogy elmúltak, de az ellenzék azóta keblére ölelte a Jobbikot.  A szocik a dékások, a momentumosok szövetségre léptek a Duna-parti cipőkbe köpködőkkel, a zsidókat listázni akarókkal, a karlenditő Sneider családdal, a holokausztot támogatókkal, az Adolf Hitler idézeteket posztoló Budai Lórántokkal.  

No meg a tunéziai diákokat összerugdaló Szabó Balázsokkal. 

Így azért nemileg hiteltelennek tűnik a Hír Tv-t nácimosdatásra hivatkozva bojkottálni.

Meg ugye pont Karácsony Gergely volt, aki egy alkalommal egy kis nyomás hatására olyan látványosan megtört, hogy rögtön kijött belőle a náci. Akarom mondani a Gyöngyösi Márton. Illetve a kettő szinte egy és ugyanaz. 

De nézzük Szabó Balázs harmadik kerületi kalandját. 

Az újpesti jobbikos születésnapot ment ünnepeli, de végül arab fiatalokat vert meg. 

Egy bizonyos kultúrkörben megesik az ilyesmi, hogy annyira eldurvul a bulika, hogy az első arra tévedő arab minden részletre kiterjedően össze lesz rugdosva. Szabót sem viselte meg a kis rutinszerű testmozgás, még videót is csinált a tunéziaiak legépeléséről. Jó lesz az, majd ha mutogathatja a kisunokáinak, hogy “látjátok, nagypapi itt törte el a kis kormos állkapcsát.” 

Hírdetés

A rendőröket is megvárta, valószínűleg a vérnyomása sem emelkedett meg, hiszen nem történt semmi extra, csak egy szimpla hétvégi duhajkodásnak volt a résztvevője. 

Szabót a napokban a bíróság első fokon rasszista indítékú bűncselekmény miatt el is ítélte. 

A haladó sajtó viszont felmentette. 

A legnagyobbat a 444 gurította a témában, ahol egy olyan anyagot tett ki az aznapi ügyeletes szerkesztő, amiben Szabó egy visszakérdezés nélkül hazudozhatott. 

A cikket jegyző függetlenobjektiv “újságíró”, még akkor sem kérdezett vissza, amikor Szabó arról dalolt, hogy ő mindössze videózta az arabok megverését. 

Nyilván úgy gondolta – mármint a 444-es -. hogy a Jobbik nácija, ijedtében sokkot kapott a látványtól, és ezért örökítette meg az eseményt. Esetleg a rendőrség munkáját akarta segíteni. 

Vagy a franc tudja mit gondolt, igazából nem is érdekel. A lényeg az, hogy egy picit sem lett gyanús neki, hogy Szabó, mi a búbánatos francért kapta elő a mobilját, és miért vette filmre az arab verést. 

Vagy gyanús lett, de hősies küzdelemben elnyomta magában az érzést. 

De lehet még fokozni a dolgot. 

Mert a 444 és az Index legalább megírta, hogy Szabót elítélték. 

A többi ellenzéki orgánum viszont azóta is kussol.

Apáti Bence – www.hirtv.hu

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »