Karel Gott: A világot az illuminátusok és a misztikus-okkult szervezetek irányítják

Karel Gott: A világot az illuminátusok és a misztikus-okkult szervezetek irányítják

A popzene matadora Karel Gott egy 2001-es interjúja során a modern társadalom kríziséről és az új totális rendszer eljöveteléről beszélt. Egy részt idézünk a 2001-es interjúból.

 

Az Arany Csalogány többek között arról is említést tett, hogy mindannyian olyan bábuk vagyunk, amelyekkel a hatalmas pénzügyi szakemberek titkos csoportjai és az okkultisták manipulálnak. Tovább arra is figyelmeztetett, hogy egy új orwelli totalitárius rendszer felé haladunk.

 

Ön jár választani?

 

Igen, ugyanis választani kell. Szerencsére ismerek olyan politikusokat, akik konkrétak és meg tudnak győzni engem anélkül, hogy négy évet várjak.

 

Képesek a választók arra, hogy tanuljanak a saját hibáikból?

 

Meg vagyok győződve arról, hogy az elmúlt évszázadokban semmiféle tévedésről nem volt szó. Éppen ellenkezőleg, a politika pontos forgatókönyv szerint alakult. Semmi sem történik véletlenül, még az olyan szörnyűségek sem, mint a háborúk.

 

A győztesekről már a háború kirobbanása előtt döntenek. A bankok a háború előidézőit támogatják, míg a megtámadottakkal egyezkednek.

 

A világot olyan magas államok felett álló körök igazgatják, mint az illuminátusok és a felvilágosultak, valamint a szent rend és a misztikus-okkult szervezetek.

 

Hírdetés

Tudná ezt konkretizálni?

 

Olyan emberekről van szó, akik meghatározzák, hogy ki fog politizálni, a többi pedig egy nagy színház.

 

Ez nem kitaláció? Hiszen ez azt jelentené, hogy sem az egyénnek, sem pedig egy csoportnak nincs esélye arra, hogy bármit is befolyásoljon…

 

Mondanék egy történelmi példát. Egy híres frankfurti bankár öt fia szétosztotta egymás között a hatalmat: az egyik az apja házában maradt, a másik elment Londonban, a harmadik Párizsba, a negyedik Bécsbe, az ötödik Nápolyba és a napóleoni háborúkban az ellenséges oldalt finanszírozták.

 

A csatatéren történtekről a híreket nem futárra küldték, hanem postagalmbokkal, mert azok gyorsabbak voltak. Ennek köszönhetően csak a kiválasztottak értesültek arról elsőként, hogy Napóleont Waterloonál végleg legyőzték.

 

Ön is átélt ilyesfajta váratlan meglepetést?

 

Amikor először mentem Nyugatra, említést tettem a mi helyzetünkről és megkritizáltak, hogy az egészet rosszul látom. Mindenki baloldali volt, volt Che Guevarajuk és azt szajkózták, hogy a többségre kell gondolni.

 

Annak örültem, hogy végre egy a szabad világba kerülök és fellélegezhetek, ehelyett csak bámultam, mint egy idióta, hogy hova kerültem. Amerikában megértettem ezt a fajta hozzáállást a vietnami háborúval kapcsolatban, hiszem meghalni küldték a saját fiaikat.

 

Nem lehetett velük beszélni, mert rettenetesen radikálisok voltak, engesztelhetetlenek, sőt, rosszak, de tanultam belőle.

 

Lidovky.cz, Běh světa řídí vysoké nadstátní kruhy, tzv. ilumináti, tvrdil před lety Karel Gott

Nyitókép: Ondřej Němec/MAFRA

The post Karel Gott: A világot az illuminátusok és a misztikus-okkult szervezetek irányítják appeared first on Körkép.sk.


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »